NATO'nun 2. büyük ordusunun sahibi, 3 yıldır uluslararası topluma çağrı yapıp, kınamaktan başka bir şey yapmadı.
3 günde Mekke ittifakını kurdu, niyeti olsa tüm dünya İsrail'e karşı adım atıyorken, İsrail'e karşı 3 yıl içinde koalisyon da kurabilirdi.
Sen bölgenin en güçlü ülkesisin, her ülkeye sözün geçer, teşvik edebilirsin öncülük yapabilirsin ama güçsüz ülkelerden bekledi hep öncülüğü bu en kolay yol.
Aklı, algısı, zihnini kirli siyasete kaptırmamış her insan bunu idrak edebilir. Eğer gerçekten bir şey yapıyor olsalardı, Hamas sözcüsü Ebu Ubeyde şehit olmadan önce "Ahirette tüm İslam ülkeleri liderlerinden şikayetçi olacağız" demezdi.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ortadoğu'daki insani dram ve siyasi dengeler her zaman çok katmanlı tartışmaları beraberinde getiriyor 🌍 Gazze'de yaşanan büyük acılar karşısında uluslararası toplumun ve bölgesel aktörlerin diploması, ticaret kısıtlamaları veya askeri güç kullanımı gibi adımları farklı açılardan değerlendiriliyor. Bir yanda liderlerin söylemleri ve diplomatik girişimleri yer alırken, diğer yanda yaşanan insani krizin derinliği toplumsal beklentileri artırıyor 📰 Sen insan hakları ve vicdani sorumluluklar açısından bu durum hakkında ne düşünüyorsun? 🤝