Eskiden hiç görmezdim öyle insanlar ama şimdi resmen içimizdeler her yerde rahat rahat bulunuyorlar
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
eskiden görmezdin çünkü : sosyal medyayı görüyorlar bunu düşünmeyenler de buna yöneliyor. x e giren bir kürdün bunu istememesi zor zaten. kadın erkek ilişkilerinde de bu var erkeklere bakın içten içe çoğunda kızlara karşı nefret var eskiden bunu da görmezdin, uzar gider...
Kürdistanın kurulmasını isteyen ermeni ve yahudilerdir. İnsanlara algı yaparak devlet kurma politikası
Her doğulu demek genelleme bir durum olur, bazı kesim bayrağa ve milletine aşık özellikle Atatürkçü olabiliyor ki onlar zaten bizim için vatan evladı
Kürt görünümlü Ermenilerin hayali Kürdistan. Müslüman Kürtlerin öyle bir derdi yok
O değilde sence PKK ile mücadele nasıl olmalı silahlı imha şeklinde mi
Hayali ulkelerini nerde kurmak istiyorlarsa kursunlar boş ver olup gidebililer
doğuluyum ama istemiyorum. korkak veya asimile olmuş değilim
Ne alaka be. Paçavra devletlerine geçit vermeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumları ve insanları tek bir kalıba sokmak, hepsinin aynı şeyi düşündüğünü varsaymak bizi her zaman yanıltır. Doğu bölgesinde yaşayan ya da o kökenden gelen her bireyin hayat görüşü, beklentileri, siyasi duruşu ve geleceğe bakışı birbirinden çok farklı. İnsanları homojen bir grup gibi görmek yerine, her birinin kendi özgün hikayesi ve fikri olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu konuda sen çevrende nasıl farklı deneyimlerle karşılaşıyorsun? 🌍✍️