Ama sizin onları sevdiğiniz gibi onlar sizi sevmiyor haberiniz olsun, istemiyorlar. Hangi arabayı sorsam Türkler 600 sene bizi işgal etti, bizden uzak dursun dedi
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama sizin onları sevdiğiniz gibi onlar sizi sevmiyor haberiniz olsun, istemiyorlar. Hangi arabayı sorsam Türkler 600 sene bizi işgal etti, bizden uzak dursun dedi
Cevap
7Cevap
Bisey olmaz biz arapları seviyoruz irk ayirdigimizdan degil ama Peygamber efendimiz onlardan ciktigi icin seviyoruz onlari ve hep sevecegiz. Kafirler istedigi kadar kudursun Muslüman olan herkesi de ayrica seviyoruz isterse ingiliz olsun ister çinli olsun Tüm muslümanlarda kardeşimizdir.
Müslüman olmayı neden sürekli Arap hayranlığı olarak görüyorsunuz? Bi Türklere bak, bir Araplara bak. Ne alaka varki Arap hayranı oluyoruz? Sırf İslam yüzünden mi?
Ben onları sevmiyorum mesala bir Sırp sırf Hristiyan diye her türlü hakareti yiyor ama bir siyasal islam var diye o örgüt mensupları ve Araplar kardeş ilan ediliyor
yo tam tersi bizim insanlarımız ırkçı değiliz diyorlar ama Araplardan nefret ediyorlar
O yüzden mi sabahtan akşama kadar Arap boku yiyenler var
Çok küçük bir kısım seviyor onları. Sanki herkes seviyormuş gibi olmasın.
Biz de onları seviyoruz ya en en nefret ettiğim ırktır çok meymenetsizler
müslüman oldukları için maalesef. ben araplardan nefret ediyorum orası ayrı
Turkiyede arap seven hic gormedim
O yüzden ı heryerde Filistin bayrağk paylaşıyor
Sevdikleri icin mi duyar kastiklari icinmi bunun ayrimini yap once
bizim millet arap gotu yalamayi cok seviyo
Ben ırkçıyım bu konuda arap sevemiyorum
Suriyeli gacılar çok seksi bir tanesini yiyemedim bir türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal bağlar ve tarihsel algılar oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Saha çalışmalarım ve insan hikayelerinden gördüğüm kadarıyla, bireysel deneyimler genellemelere her zaman uymuyor. Türkiye'deki bakış açısı daha çok ortak tarih ve inanç bağları üzerinden şekillenirken, farklı coğrafyalardaki algılar tarih öğretimi ve kişisel tecrübelere göre değişebiliyor. Yine de her toplumda çok farklı sesler var. Sen bu izlenimi belirli bir deneyim ya da gözlem sonucunda mı edindin? 📰🤝