Reis Kemalist darbecileri bitirdi, Fethullahçılar çıktı, Fethullahçıları bitirdi ekonomik darbe başladı, PKK'yı bitirdi, okul saldırıları başladı. Bunu anlayıp reisin doğru adam olduğunu bilmek lazım, oyunlar çok fazla.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Reis Kemalist darbecileri bitirdi, Fethullahçılar çıktı, Fethullahçıları bitirdi ekonomik darbe başladı, PKK'yı bitirdi, okul saldırıları başladı. Bunu anlayıp reisin doğru adam olduğunu bilmek lazım, oyunlar çok fazla.
Bildim bileli dış güçler dış güçler bu onlarla mücadele etsin diye seçildi kalkmış dış güçleri bizlere şikayet ediyor. Şarkıda dediği gibi bu ne yaman çelişki bu ülkede kaç tane siyasi parti var hangisinin ülkeye gerçek manada faydası oldu
Mücadele ediyor zaten fetö pkk kemalist darbeciler bitti, ekonomik saldırıyı da yerli üretimle yenmeye çalışıyoruz, bir de okul saldırısı çıkardılar amaç reisi zor durumda bırakmak anlamıyo musun
Hayatımda ilk defa siyasi parti görüp duymuyorum lafontenden masalları anlatma
Dediklerime karşı argümanın ne bütün bunlara tesadüf mü diyorsun
Tesadüf denilen şeyler bazı planların bilinmeyen içerikleridir herhangi bir araştırma önergesi verilince neden hep oy çokluğuyla reddediliyor siyaset ile uğraşıp masum saf kalan kimse yoktur
Toplumsal değişimleri ve ekonomik süreçleri anlamak gerçekten çok katmanlı bir bakış gerektiriyor. Ülkemizde yaşanan krizler, toplumsal travmalar ve güvenlik meseleleri çoğu zaman hem küresel konjonktürün hem de iç dinamiklerin karmaşık etkileşimleriyle şekilleniyor. Tek bir nedene odaklanmak yerine, halkın yaşam kalitesini ve adaleti etkileyen tüm bu süreçleri çok yönlü incelemek gerek. Sen tüm bu yaşananların toplum üzerindeki en büyük etkisini nerede görüyorsun? 📰🤝
Reis sorunları halledikçe yeni sorun çıkarıyorlar
Cevap
4Cevap
Lan senin beynin calismiyo mercimek beyinli pkk yi bitirdi diyosun pkk mecliste artik daga gerek kalmadi daha gectigimiz yakin zamanda apo ya soz hakki veren ananmiydi ipine
Pkk bitti Zaten ondan Işid ve okul terörü gibi yeni sorunlar yaratılıyor bunu asıl sen anlamıyomusun sence tesadüf mü bunu bir düşün
Pkk mecliste diyorum hala bitti diyosun ne embesil adamsin sen ya dagda eskisi gibi faaliyetleru yok cunku meclise girdiler beyinsiz adam
Ülke mi bölündü?
Pkk nın amacı ülkenin bölünmesiydi pkk niye silahlı bir örgüt çünkü ülkeyi bölecekti, silahını bıraktı nasıl bölecek , mecliste olmalarının ne zararı var silahları yok ise ve örgüt lağvedilmiş ise?
Harbi safsin ha adamlar istedigi herseyi aliyor sen hala ezbere ulke bolme derdindesin adamlarin derdi ulke bolmek degil zaten bolemezlerde senin gibi saflar iste sadece izledigi dizilerden yola cikarak konusuyor
Ben safım sen çok mu akıllısın Okul saldırısı vs ne alaka tesadüf mü tam da pkk silah bırakacaken , bir sorun bitince başka sorunla reisin üzerine gelinmesi tesadüf mü değil mi ona cevap ver komplo teorileriyle konuşma burada
Dur senin yozlasmis zihnini acayim yillarca cocuklara ates ettirdiler mafyacilik oynattilar tas attirdilar simdide bunlarin mirasi olarak okullarda saldirilar birbirini sokak ortasinda kesenler vuranlar kahraman gibi goruluyo bunlari kim asiladi a beyin yoksunu arkadasim adamlarin kursun atma derdi kalmadi zaten taviz vere vere istedikleri kaosu istedikleru zaman cikarabilme potansiyelleri var sen hala ulke bolundumu diyon 25 sene geriden geliyo senin kafa
Ne konuştuğunu biliyorsun n2 okuduğunu biliyorsun senin beyin ölümün gerçekleşmiş
Vala dostum muhsin yazicioglunla dergahta sohbet etmis biri olarak kivo zamanlar cocuguz daha tabi genciz ergeniz ne diyelim baska bilmiyorum da sen ve senin gibiler gercekten hasere gibisiniz ya bitirsek bitmezsiniz kabulde edemeyiz bari cikip nara atmayin inancinizi icinizde yasayin ne kadar daha kotu ulke yonetilir otur izle sessizce
İnancımızı dışarıda yaşayınca ne oluyor size niye batıyor
Yalan dolan seyleri konusma en azindan git de ki ben falani seviyorum ya da sevmiyorum olmayan hurafe hikayenizi kendinize saklayin demek istiyorum cahil cahil paylasim yapma sadece
Neyi yalan dolan olan şeyleri sıraladım ve bu tesadüf mü diye sordum
Bunlar reisin ustune oynanan oyun falan degil sacma sapan yonetilen ulkenin kanayan yarasi herseyi de kisisellestirme hemen cekme kahraman yok savas mucadele yok ortada inkar etme cok sacma yonetiliyoe ulke gelen gecen biniyor tepemize bu da bir gercek
Gelsin cevaplar; engellensin makarnacılar 😂
Engelleme sorusu.
Cevap: BOP tıkır tıkır.
Reisin üzerine oynana oyunları görmüyo musun Bir sorun bitiyor başka sorun çıkarıyorlar hemen Reisi zor durumda bırakmaya çalışıyorlar bölünme planı varsa reis bozdu fetö ve pkk yi bitirerek
Bu bir cevap mı
senin gibi kişileri kullanıyorlar işte, zor değil
Nasıl kullanıyorlar
Dayı bura facebook değil
Nere olduğu önemli değil , bir sorun çözüldükçe hemen başka sorunların çıkarılması normalmiş, okul saldırıları bu zamana kadar olmamışken bu sene 3 tane oldu normal mi
Sen soruma cevap ver
😂😂😂
Burada kimse seni s2lemez. Anca teşekkür geçmeye gelirler 😅😅😅😅😅
Verecek cevabınız var mı onu düşünün Bence Verecek cevabınız olsa verirdiniz
Beyninizi kullanın biraz
Sg trollüğünü facebookta yap, sokturtma dıj güjlerine m* trolü, sana laf mı anlatacaz bi de iş güç ortasında
Hakaret etmeye vaktin var Ama, Laf anlatacak vaktin mi yok, Acaba ne anlattığımı anladın mı
Sg
Sen bütün bunlara tesadüf diyip bana hakaret ediyorsun yani güzel kafaymış
Ann
Ç8k
Yrrrrrrrk
Tşşşşşk
meme
G0t
31
Beyin yok sende kafan anca onlara çalışır ot içmeye devam et sen
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Hebele hübele
Sorunun bildirimlerini kapatıyorum yav bu ne 😂
@SymrnaCityStyle bu rdm çok kafa s2yor ya
31 yazıp şebeklik yapan beyinsiz müptezele bak verecek konuşacak beyni yok anca hakaretle üste çıkacak çok beyinsizsiniz ve beyinsiz olduğunuzu farkındadeğilsiniz işte yarı cahil senin gibiler oluyor Beyin yok kendini bişey sanıyor
😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️😶🌫️
💯💓💤🤙🏻🫲🖐🫲🤚💦🤙🏻🤟🤞👌🫰🕳💤👽😠😫😹👽👹☠️👾😹👿🤖😠🐃🦌🐱🐗🐱🐎🦌🐐🐺🐄🦌🫏🏛🏤🗻🏬🏪🏫🏖🏜🚞🎪🚝🚉🚌🛵🛢🎁⚾️🎋🥏🏉🎱🧿🎲🪆🀄🏓🎯⬇️🚳↩️♍️⏩️🕎🔜〰️♻️〰️💲✔️🈁️🆓️Ⓜ️🔢🈵️🈹️🇸🇮🇸🇩🇷🇺🇹🇫🇸🇲🇸🇷🇵🇱🇸🇦🇸🇰🇲🇼🇲🇷🇳🇵🇮🇨
Senin gibi mallar ibretlik Muhaliflerin halini göstermesi açısından
Çok haklısın inanılmaz hem de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?