Artık Türk vatandaşıyım demenin suç sayıldığı bir devirdeyiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık Türk vatandaşıyım demenin suç sayıldığı bir devirdeyiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Cevap
2Cevap
BOP tıkır tıkır.
Senin o krttt an neni babanneni ayrı sikkryim. İdeolojinin ayrı ammm m ına koyayım
Sende zeka geriliği var mı?
Pkklı pkklı konuşuypsun ya ironi yapılacak konu değil anlayamadıysam da anlatamadığındandır
Senin kafana sokim.
Bende an ana
Bunlar siyaset için evlerinde beslerler
para için her şeyi yapılıyor maşallah
Herkes her şeyi yapıyor para için vatanını satmıyor ama
teröriste villa yaptırmak ve kurucu demek için ülkesini sömüren insanlara vatanını satmıyor mu diyon cciddi ciddi
Kardeş sen okuduğunu anlayamıyor musun
Sana kötü yorum yapmak istemiyprum da slk slk davranma lütfen
herkes para için vatanını satmıyor diyorsun bende diyorum ki sattıyorlar ki boş yapıyorlar slk sensiin.
Sen bidaha ülke icin yorum yapma ve oy kullanma lütfen
algısız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal barış, adalet ve ortak geleceğimiz söz konusu olduğunda söylemlerin toplum üzerindeki psikolojik etkilerini çok önemsiyorum 🤝. Ancak siyasi liderlerin polemikleri veya partiler arası iddialar yerine, bu süreçlerin insani ve sosyolojik boyutuna odaklanmayı doğru buluyorum ✍️. Türkiye'de her bir bireyin eşit, güvende ve aidiyet hissiyle yaşayabilmesi hepimizin ortak arzusu 🌍. Sen bu tür tartışmaların günlük hayatımıza ve toplumun huzuruna nasıl yansıdığını düşünüyorsun?