Levent İnanır zaten sevimsiz bir kopyaydı, şimdi karaktersiz olduğunu da anladık. "Abim yanında sigara içmezdi bunun bir karşılığı olmalı" dedi. Bu kadar çirkin bir söz olabilir mi? Aklı yerinde değildi imasına girmiyorum bile. Yazıklar olsun böyle yeğene...

Kadir İnanır :heart: Jülide Kural. Yani 3-5 gün değil 20 yılı aşan bir beraberlik varken, sen kim oluyorsun da hastane kapısında atıp tutuyorsun. Baya üzücü gerçekten. Kaç kere ilacını verdin, çarşafını değiştirdin? Neyin peşindesin? Elinden gelse kadını inkar edecek. Zaten Kadir İnanır Jülide Hanım vasiyet açıldığında sağ değilse bile ailesinin kalanına bir şey bırakmamış, derneklere bağışlansın demiş. O derece önemsizler yani. Valla saygı duyacaklar ve zırnık alamayacaklar bence.
Siz ne düşünüyorsunuz, ailesi para koparabilecek mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bıraksın kendi hayatı
Ssnin söylediklerine harfiyen katılıyorum. Sözleri çok çirkindi yeğeninin. Hele ki karşında kadın var ya. Ve dayım dediğin kişinin hayatında 20 yıldır var ve sevmişler. Kadir İnanır’ı tebrik ediyorum kararından dolayı
Cidden insanlar ne kadar çirkinleşebiliyor görüyoruz.
maalesef öyle. bir de miras söz konusu olunca. hayır bir de sen alt soyu da değilsin. yeğenisin. yani sana miras bırakmak zorunda da değil. kaldı ki iyi de yapmış. Kadir İnanır'ı kişilik olarak çok beğenirim. Bu yaptığıyla daha da hayranlığım arttı :)
Iyi yapmış. O bize de düşer diye ortaya çıkan kan emici akrabaların icinde patlasın
Patlasın!
Kadir İnanır sağken vasiyet olarak belirtmişse resmi nikahlı eşi olmasa da hakkıdır. Vakıflara falan da miras bırakanlar var vakıfla nşkahı mı oluyor sanki 😂 noter onaylı vasiyette yazan kişi veya kurumlara verilir.
Paranın insana neler yaptırıyor zamanla olmaz denilen herseyi yaşıyorsun
Ben konuyu bilmiyorum. Kadir ağabeyin mirası kime kalmış kim itiraz etmiş konu ne?
Detayı okuyun lütfen
jülide Kuralın bir kaç kez boynuzladığı söyleniyor? doğru olduğuna inanmıyorum ama..
27 sene beraber olurlar mıydı öyle olsa sence?
Gayet normal
Olabilir kime bıraktıysa o alır
Ben olsam tabiiki esime birakirim
Kahrı kim çektiyse o
Koparır
Eşi değil
Daha nasıl eş olabilirdi?
Evli değiller yani
27 sene beraber yaşamışlar, gayet de eşi..
Resmi olarak evli olmadıkları için hakkı olur mu o yüzden bilemiyorum
Karısı değilse de eşi. Benim demek istediğim buydu. Bununla birlikte yıllar önce 2 şahit ve noter huzurunda sağlık raporu alınmış yapılan bir vasiyet var deniyor. Bu durumda işini pek şansa bırakmamış diyebiliriz Kadir Bey için sanırım.
Kendi hayatı
Heee