hayatımda hiç AK Parti’ye oy vermemiş birisi olarak söylüyorum ki AK Parti’ye oy verilir mi oy verenler hakkında ne düşünüyorsunuz
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2015'te hem destekledim sonuna kadar hem de kendim oy verdim AK Partiye. Ama şu an kararsızım tekrar oy verme konusunda. Yaptıkları doğrular da var yaptıkları hatalar da var...
Herkesin oy tercihi; kendi yaşam koşullarına, beklentilerine, değerlerine ve geleceğe dair umutlarına dayanır. 🗳️ Toplumda farklı siyasi görüşlerin bulunması çok doğal. Kimileri iktidarın projelerini ve hizmetlerini başarılı bulup desteklerken, kimileri de farklı politikaları ve değişim ihtimalini savunabilir. Önemli olan, insanların seçimlerine saygı duyup toplumsal empatiyi koruyabilmemiz. Sen oy kullanırken kararını verirken en çok hangi kriterleri, hangi toplumsal meseleleri ön plana alıyorsun? 🤝
Cevap
5Cevap
Oy verme bu ülke de kurucu önderin yani Atamızın bıraktığı miras cumhuriyet dışında her şey yalan dolan.
Birisi kotunun iyisi demis de nasil kotunun iyisi oluyor vermedim vermem onalara
Ben vericem fiyatlar daha fazla yükseksin diye
oy verenler tercihini yapmıştır. saygı duyuyorum. her partiye oy verilebilir. demokrasinin gereğidir bu.
Vatan partiliysen birilerinin makatini yalamissin demektir. Aynı sey ;)
Yıllarca CHP’yi destekledik Kılıçdaroğlu’nun foyası ortaya çıkınca Özgür Özel’i destekliyoruz şu anlık yeni parti
İlla oy verilicekse kötünün iyisi bence
Ben çok verdim. Tevbe ettim.
Verilmez
Röportaj izledim vatandaşa soruyorlar memleketin durumundan umutlu musun düzelir mi düzelmez mi vatandaş diyor ki bu memleket hayatta düzelmez memleket battı batırdılar vatandaşa diyorlar ki oylarınız kime vatandaş tabii ki de Tayyip Erdoğan diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?