Şimdi elinizi iki yana alın düşünün ve gerçek somut bir sorununuzu söyleyin ve bu reis yüzünden oldu deyin var mı? Varsa hakaret etmeden gelin yazın ama olmadığı için yazamazsınız ve sadece hakaret edebilirsiniz.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi elinizi iki yana alın düşünün ve gerçek somut bir sorununuzu söyleyin ve bu reis yüzünden oldu deyin var mı? Varsa hakaret etmeden gelin yazın ama olmadığı için yazamazsınız ve sadece hakaret edebilirsiniz.
Adaleti sağlamak yerine evindeki eşyaları altına bandırmak ile reis olunmaz ayrıca hadi bir sürü altın falan ele geçirildi bunlar bunu anasinin ammmmına mı sokuyor millet bu kadar yokluk içinde yaşarken
Bir toplumda farklı görüşlerin olması son derece doğaldır. İnsanlar hayat pahalılığı, gençlerin gelecek kaygısı veya kurumların işleyişi gibi günlük yaşamlarını etkileyen somut meseleleri kendi pencerelerinden değerlendirebiliyor. Önemli olan, birbirimizin deneyimlerine saygı gösterip ayrışmadan ve hakaret etmeden diyalog kurabilmek. Sence toplumda bu kutuplaşmayı aşmak ve ortak sorunlarımıza odaklanmak için nasıl bir iletişim dili benimsemeliyiz? 🤝✨
farklı görüş normal. anlamsız ve sebepsiz nefret normal değil. birini sevmiyorsan somut ve gerçek bir sebebin olur (kafadan uydurma ve halisünasyon değil) gelir söylersin insanlarda sana hak verir ve reis zaten seçimi kazanamaz.
Cevap
4Cevap
Ülkenin fabriklarini ozellestirdi, antidemokratik uygulamalar yapiyor, (eylemlere katilanlari bastirmak ya da ifade ozgurlugunu kullananlari tutuklamak) insan haklarina saygilarinin olmadigini dusunuyorum, Turkiyeyi referandum ile darmadagin etti buyuk yetkilere sahip oldu, din ozgurlugunu ihlal ettiklerini dusunuyorum daha fazla var yani.
özelleştirmeye neden karşısın. antidemokratik uygulama derken türkiye gibi ülkelerde öyle eylemlerin iç savaşa dönüşme potansiyeli çok yüksektir buna önlem alınıyor eyleme katılan çoğu genç zaten tahliye beraat vs. etti. ifade özgürlüğünü şu an kullanabiliyorsun demek ki böyel bir sorun yok. din özgürlüğünü nasıl ihlal etti mesela sen ben ateistim diyince üniversite okuyamıyo musun memur vs olamıyor musun bi sürü ateist chpli vs memur vs nasıl oluyor o zaman?
bak soyle simdi okullarda din dersi secmeli degi ve mesela okullarda İslam ile ilgili tum kulturler bayramlar oluyor ama mesela yilbasi kutlanamiyor yani noelden bahsetmiyorum yeni yil kutlamasindan felan birde ifade ozgurlugune gelince birkac kisinin tahliye olmasi ozgurlugun oldugu anlamina gelmiyo deniz goktas mesela neden icerde? fatih altayli da eskiden tutukliydu mesele girdi cikti degil sen hapse girdigin zaman isin gidiyor kira ise ev sahibi aliyor dahasi var uzar gider
Reisine söyle İslam'a geçsin, çevre ülkeleri laikliğe teşvik etmeyi bıraksın
Ekonomi yuzunden ve bazi suclularin tutuklanmamasindan gergin insanlar genelde
(Oyle gozlemledim)
mesela hangi suçlular tutuklanmıyor? hukuk biliyor musun?
Oyle cok haber okudum internette.
bir hakim hukuk dışı karar veremez. verirse bile bunun istinafı var yargıtayı var aymsi var. o işler öyle kolay değil. haberler çok yüzeysel ve manipülatiftir. hukuk bilmeyen birisini kolay kandırır.
Cok fazla ilgilenilmiyor. Birkac defa ben de sorumsuzluga rastladim kendi hayatimda. Sadece duyduklarim degil.
Knk ekonomi ve her konuda din arkasına saklanması yoksa bizde reisciyiz
her konuda din arkasına saklanması ne demek ki pek anlamadım. örnek versene. reis müslüman ve inancına göre yaşıyor. bu dinin arkasına sığınmak olmuyor. ekonomiye gelince ise işte haklı olduğun bir konu bu. ekonomi meselesinde haklısın. bişey demedim dikkat edersen. ancak reisin ekonomiyi çözme noktasında attığı adımları da görmek lazım ve biraz da kötü gün dostu olmak lazım. türkiye yerli üretimde hız kazandığında (iha siha togg yerli telefon gibi) ekonomimiz de çok daha iyi olup avrupa seviyesine gelecek. reisin de bu konuda attığı adımları görmek lazım. dünyanın en vasıflı adamlarından birisini ekonomi bakanı olarak atadı. muhalefetin yapacağı adımlar ne mesela ekonomiyi düzeltme noktasında ne yapacak?
Ekonomi lmiz geçmişte çok iyiydi niye batırdı o zaman dinin arkasına sığınıyor derken ne zaman bir sıkıntı çıksa skandal olsa seçim yaklaşsa o zaman geliyor akkina Allah kitap
muhalefet de başa geldiğinde dolar aynı olacak. neden reis yerine muhalefete güvenelim? ekonomi politikası ne mesela muhalefetin. reis gibi yerli üretime önem verecek mi. ekonomik bağımsızlık kazanmak bu işin kalıcı çözümüdür. muhalefet bunu yapacak mı? yoksa abdden para alıp doları düşürmek kolay onların kölesi olursan. çözüm bu mu?
Muhalefete güvenmiyorum ki zaten ayrıca hiçbir parti iyi değil ülke de bir tane dürüst siyasetçi yok ve reis kötünün iyisi onun dışındakiler ondan beter zaten yerli üretim tabiki çok iyi ama gelişmiş düzeyde değil kendi halkına pazarlayacak kadar kaliteli mal değil tabi bu geleceğe yönelik güzel ama şu an pek bir şey yok ki yerli üretim dediğin her şeyi kendimiz yapmıyoruz ki dışarıdan sürekli mal alıyoruz biliyorsun dimi belkide şu an gerekli bir şeydir bilemem ve tabiki muhalefet bunu yapabilecek seviyede değil Amerika kölesi olalım demiyorum ama Amerikayla çok sıkı bir bağımız var bunu red edebilecek misin
Siyaseti bırak dostum
5 vakit namazda dindar cumhurbaşkanı
bilnmez o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?