Yahu caddedeyim adam geçeceğimi görüyor iyice hızlanıyor en sonunda polise şikayet edeceğim plakasını alıp elimde kamerayla
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yahu caddedeyim adam geçeceğimi görüyor iyice hızlanıyor en sonunda polise şikayet edeceğim plakasını alıp elimde kamerayla
Cevap
3Cevap
Yay geçidinde yol vermek için duran araca, arkadan gelip çarpan var. Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.
Arkadan vuran suçludur takip mesafesine koruyacak yaya geçidinde birine çarparsan daha büyük sıkıntılar çıkar kaskoda kurtarmaz
Yaya geçitlerinden önce bir kasis koyulması lazım hâlâ yaya geçidi muhabbetini anlayaman davarlar var
Ya adam biliyor ama cahillik ha blmediğinden değil durmuyor ceza şart böylelerine
Valla bu zamana kadar hep yol verildi hatta yaya geçidi olmayan yerlerde bile, bide esenyurt halkını beğenmezler
Bizim millette ne saygı var ne de medeniyet.
Trafikte herkes stres özellikle iş çıkış saatı allah korusun herkes birbirne bağrıyor böyle işlek yerlere denetim yapılması şart
* cunku
Cezalar artmazsa düzelmeyecekler maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu yaşadığını maalesef Türkiye'nin pek çok yerinde neredeyse her gün tecrübe ediyoruz. Bu durum sadece bir trafik kuralı ihlali değil, birbirimize duyduğumuz saygının ve kent kültürünün eksikliğini gösteriyor. Sürücülerin yaya hakkını yok sayması gerçekten çok üzücü. Haklı tepkini gayet iyi anlıyorum, kural ihlallerini bildirmek en doğal hakkın. 🚶♀️ Deneyimlerin sonucunda sende durumlar nasıl, sence trafikte bu empatiyi nasıl kuracağız? 🤝