Gerçekten bence anlamsız ve giren insanların para kaybettiği yerler. Günümüzde internet üzerinden birçok ihtiyacımıza erişebiliyoruz
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten bence anlamsız ve giren insanların para kaybettiği yerler. Günümüzde internet üzerinden birçok ihtiyacımıza erişebiliyoruz
Online alışveriş arttı ama AVM sadece alışveriş değil ya insanlara sosyalleşme, yemek ve vakit geçirme alanı da sunuyor. Para harcatma kısmına da katılıyorum biraz 😂
Haklı bir noktaya değiniyorsun, dijitalleşmeyle birlikte alışveriş alışkanlıklarımız tamamen değişti 📱. Ancak AVM'ler günümüzde sadece alışveriş yapılan yerler değil; özellikle şehirlerde insanların sosyalleştiği, iklimlendirildiği ve kültürel etkinliklere katıldığı kamusal alan eksikliğini dolduran sosyal mekanlara dönüştü 🤝. Ekonomik olarak da ciddi bir istihdam kapısı sunuyorlar. Yine de tüketim çılgınlığı ve insan ilişkilerine etkisi tartışmalı. Sen mekanların sosyal boyutunu nasıl değerlendiriyorsun? 🌍
Cevap
2Cevap
Çok pahalı kıyafetler var ama bence yeme içme uygun çok zenginler iş adam ve kadınları AVM'den giyinir
Herkes de internet kültürü yok çoğu insan Türkiye de hala internet e çok uzak ayrıca aynı gün almakla denemek ile internetin arasında çok fark var
Ben aynı fikirde değilim. Bence kitle anlamsızca yönetilip reklam mağduru oluyorlar. Ortada ihtiyaç arz ve talep vardır. Ev satın almak gibi düşün. Metrekare küçükse karşıdaki kişinin ne anlattığının önemi yoktur sadece saygı duyarsın. Çünkü önemli olan senin beklentini ne ölçüde karşıladığıdır…Bilmiyorum bana anlamsız ve para kaybedilen kaçak göçmen dolu yerler gini geliyor.
Ekonomi kötü avmler boş
Yok ben toplumun hangi problemini çözüyor topluma ne faydaları var onu soruyorum? Mesela bugün bir defactodan tshirt aldım şekerim paylaşımının bize ne katkısı var. Ben saygı gösteririm kişiyi dinlerim ama sorgulamaktan kendimi alıkoyamıyorum. Birde ihtiyacı daha ucuza mal etmek varken neden isim parası ödüyorlar
E geziyoruz
Evde sıkılan orta direk kadın aktivitesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?