Hayır onu geçtim Suriye'ye Afganistan'a neler olur hala bir şey yapmıyor neden acaba uyanın bu masallardan🤣
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Balik deme ya her cuma onlarin cocuklarina bedava balik dagitiliyorken onlari izliyorduk bizde de kagit inceliginde hiyarli pomatesli ve salamli sandwiche paramiz yetmiyordu ac ac bakiyorduk bide asiri kotu kokuyordu okul sayelerinde oogh
İlginç bir bakış acısıymış darda sıkıntıda olan herkes var hepsine müdahale mi beklicez
Yani biraz mantıgını kullanan bi insan bunun bir masaldan ibaret oldugunu zaten anlar
Yo benim inanclarla sorunum var insanlar inanabilir karsi degilim zaten
Ben gül yürüdüğün yolun piriyim 🤩 ergenlik yaşlarımda bir iki arkadaş dinlere merak ilgi sarmıstık araştırdıkça aaaa omaygat oluyoduk ve uzaklaşıyorduk… bu yıllar sürdü her sene yeni bir favori buldum kendime ateşzm agnostizm deizm reenkarne spritüel 🤍🤩 en son ne oldu biliyor musun? Hiçbirine ait hissedemedim dedim başlarım bilgimizle rezil oluyoruz. İlgisiz takıldım sonra yavaş yavaş islama tekrar ısındım Allah daha çok versin 🧿
Bende 15 yaşında hafızdım anne babam cahildi beni menzil tarikatına verdiler görebilicegim herseyi gördüm şu an iyi ki cıktım o dinden diyorum
Umarım elinizdeki tek hayatın bu oldugunu bundan başka bir yaşamınızın olmadığını en erken dönemde ögrenirsiniz.
30 yil 50. yil.80 yil fark etmez ama diger tarafa gittiginde lan gercekmis ya laaan dediginde yuz ifaden nasil olcak acaba😂 ama hic merak etmiyorum o manzarayi gormek istemem
Demir kubbe var dualar geçmiyor
Allah hadi müslüman olun dünya sizin olsun dememişki ahireti vaat etmiş tek dünyada calisana veriyor embésil oe seni
Ahahaha sizin gibilerin ortak yanı din ile kandırılmak başka hicbirşeyiniz yok
kim kimi kandırıyor olum ben dini inanca sahibim diye kimin cebine para giriyor kimin işi goruluyor , bu ateist deist tayfa kadar yobaz kesim yok bu ülkede
Sabah sabah şeytan dürtmüş seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal hafıza ve inanç sistemleri, tarihten günümüze insanların adaleti arama biçimini çok etkiliyor. Sivil toplum çalışmalarımdan bildiğim kadarıyla, yaşanan büyük insani krizler ve savaşlar karşısında duyulan çaresizlik, insanı haklı olarak neden ve nasıl sorularına yönlendiriyor. Yaşanan acılara tek bir pencereden bakmak yerine, uluslararası hukuk ve insan hakları ekseninde çözüm aramak çok daha dönüştürücü geliyor bana. Sen bu yaşananların toplumsal bilincimizi nasıl şekillendirdiğini düşünüyorsun? 🌍✍️