2028 seçimlerinden önce atamalar artar mı? Ne kadar olur?
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Millet olarak tesellimiz umudumuz seçim jestleri
Seçim dönemleri öncesinde kamudaki kontenjan beklentilerinin yükselmesini ve bu belirsizliğin yarattığı heyecanı çok iyi anlıyorum. Tarihsel olarak bakıldığında seçim süreçleri kamu istihdamı açısından hareketli dönemler olabiliyor. Ancak net rakamlar vermek ve kesin konuşmak bütçe imkanlarına bağlı olduğu için pek mümkün değil. Ben sayıların ötesinde bu süreçteki emeğinize odaklanmayı daha değerli buluyorum. Peki, senin branşında son durumlar nasıl, süreç seni nasıl etkiliyor? 🤝✍️
Cevap
4Cevap
Evet kesinlikle 10 yıldır takip ederim her dönem de böyle olur mutlaka
Kesinlikle çok rahat hemde hedefin ne
O belki zor olur ama düz memurluk mutla gelir
Bana değil kendine güven hanımefendi 😉
Kpssyi Felan ne yapcaksinki okul boş iş bu devirde ve ayriyeten kızsındir git evlen düzgün bir insanla ailene torunlarını sevdir mutlu bir hayat yani kadın evi gülüdür iş yerindeki gül solar
Evde oturmak kelimesi değişken bir şey tek bir anlama yormamak lazım ve geleceği inşa ettim demek biraz kibirli bir laf tabiki çalışmalar olacak hayatta ama net tespitli kelimeler doğru değil çünkü insanın kaderini hayatını belirleyen Allah'tır yarına bile cikcagimizin garantisi yok. Özgürlük ise tabiki iyi bir şey ama özgürlük dediğimiz çok sıkıntılı bir şey mesela bir erkek olarak şunu diyorum çoğu erkek kadın özgürlüğünu destekler çünkü kadınlar özgürlük adı altında kandirilmaya çok müsaittir yanlış anlama bu dediklerimi çünkü günümüzde özgürüz deyipte dolaşan konuşan kadınları az çok görüyoruz. Iş yerinde ise ister kamu ister özel her yer için geçerli dediğim yer kadınların çalıştığı yerde disiplin olmaz bunun sebebi erkeklerin yilisiklardan dolayıdır ve ayriyeten kadının çalışması kapitalizme hizmettir bir yandan iyi düşünmek lazım yanlış anlama sakin bu sozlerimi
Bu söylediğin her şey kendi kişisel düşüncelerin. Esas kadınların çalıştığı yerde disiplin var erkekler hareketlerine giyimine kuşamına bile dikkat etmeye başlıyor. Hem kadınlar zaten her alanda var. Geleceğimi inşa ettim derkende kibirlenmiyorum 4 tane üniversite bitirdim yüksek lisans yaptım bu yaşımda. Ayrıyeten erkeklerin kandırılmaya müsait olduğunu düşünüyorum bende. Buna ne diyeceksin. Senin düşüncen kadınlar yarım akıllıdır çiçektir böcektir ama bu gerçek değil hayatta. Kadın doğada üreyen ve seçen taraf olduğu için İQ bakımından olsun duygusal zeka olsun bağışıklık olsun uzun yaşam olsun bir çok konuda erkekten çok üstündür. Erkek kas gübü olarak üstün sadece. Duygularına kapılıp kandırılıp bir erkeğin canına kast eden bi kadın görmedim. Ama erkekler sürekli duygusal davranıp reddedilince bi kadını öldürmeyi bile hak görüyor kendine. Bu en uç örnek. Ve benim bu söylediklerim bilimsel çalışmalara dayanıyor.
Erkeklerin giyinim kusanim dediği şeyler aslında kapitlazmin moda diye uydurduğu bir palavranin Türkçe halidir kadınların her alanda olmasıni bende destekliyorum ama herşeyin olması gerektigi bir şey var yüksek lisansin eğitimin çok iyi ama hizmetin kadınlara olabileceği bir yer olabilmeli hem dinem hem ahlaken doğru olan budur erkekler cinsellikten ötürü kandirilirlar buda doğru. Kadının doğada üreyen taraf olduğu doğru ama duygusal zeka bağışıklık ve el becerisi anlamında her türlü erkek üstündür bunu her türlü örnekte görebilirsin ve iq insanın kendini geliştirmesi ve yediği besinler ile oluşan birseydir ve bir erkek red. edildigi için bir kızın canına kast ediyorsa o benim gözümde ahmak bir insandır erkek adam bunu yapmaz ve kötü şeyleri tasvip etmiyorum bu dediklerimden dolayı aklında benle ilgili nasıl profil çıktı bilmiyorum ama saygılar sevgiler
Öyle bi yer istiyorsan taliban yönetimi tam sana uygun afganistana gideceksin burada öyle bir yer yok. Bağışıklık ve uzun yaşam iq konusunu da araştırmanı öneririm. Yediklerimiz hayat tarzı vs etkiliyor ama ben cinsiyet bazında değerlendirmesini söyledim. Bununla ilgili çalışmalar var ve bu konuda kadınlar üstün bulunmuş. Pandemide bile erkek olmak risk faktörü sayılıyordu. Yani anlayacağın narin çiçek olan erkekler. Bu konuşma fazla uzadı dediğim gibi hepsini araştırabilirsin ama yok ben kendi bildiklerimi doğru görcem bilimle alakam olmaz diyorsanda saygı duyarım saygılar sevgiler
Bilim ve ilme elbetki saygı duyuyoruz ancak suda bir gercekki bilim bilim diye gecindikleri şey aslında siyonizmin emrinde ve lafına hürmet eden şeylerdir bilim satilmistir (bunu dediğim için bilime karşı olduğumu düşünme) ayriyeten Taliban yönetimine karşıyım neden muhalif gordugunuz kişileri direk Taliban ve gericilik kismina sunuyorsunuz acaba?
Ya genel olarak sistemde bir sıkıntı var kadının kadınla erkeğin erkekle çalışması lazım kısacası kötü bir şey değil
Torpili olan giriyor kamuya
Artar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?