Evet bennnn
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
10 bine beğendiğim şeyi daha alamadım nerdeeee shhshs ülke gezicem zaten çok fazla kültür edinilecek yer var şu telefona o parayı vereceğine 2 ülke rahat gezilir
Kimde o telefonu görsem kıyafeti saçı baskı eski püskü. Gidin kendinize harcayın.
Zengin arkadaism da da var herifte saç yok seyrelmis iPhone aldı
o sırada benim emektar iphone 11 in gözü yaşlı...
ben almam ya çok pahalı.
Daha sağlam bu arada. Ben 15 aldım 5 ayda çöp oldu
@Boneccambalabu Evet , sağlam fakat iphone son zamanlar da gözümden düştü. apple watch saatim deniz de su geçirdi bataryası çok çabuk bitmeye başladı bu yüzden garantiye 2-3 kere gönderdim ve tüm testlerden 'başarılı' geçti dönüşünü aldım. bunlar daha kendi sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. bir daha alır mıyım? zor. yalnız senin 5 ay da o telefonu çöp etmen de gerçekten zor.. büyük başarı :D
Durmuyorlar valla telefonu 3 ay kullandım 3 aydir tamirlerde geziyor. Sıra gelirse kullanacagim inşallah.
Geçmiş olsun. 13 yıldır Apple kullanıcısıyim saat hariç mac airpods ve kaç tane telefonunu kullandım 10 senelik itunes hesabım var görüyorlar da zaten oradan. Gittikçe kalitesi düştü ama sebebi statü haline geldiği için. Bozulsa yeni telefon alacak enayiler sağolsun
Elindeki telefon çok iyi. Ekranı kırılırsa Apple servisle yaptırı t derim ben değerini bilemedim
Sizin kararınız tabi ama diğer telefonlardan çok daha sağlam şöyle tescilliyım bende 11 pro vardı araba çarptı onda bile hafif çatladı shhshshs
Sipariş veririz gelir, mağazaya gitmem.
Kaç taksitle alacak aveller vardır
Satın almak için hücum ederler
daha yeni 15 aldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Teknolojiye erişim heyecanı toplumsal bir olgu aslında. Kimi için yeni bir telefon temel bir ihtiyaç veya iş aracıyken, kimi için de dönemin teknolojik gelişmelerini yakından takip etme tutkusu. İnsanların tüketim alışkanlıklarını yargılamadan değerlendirmek daha doğru olur. Tüketim kültürünün bu kadar hızlı değiştiği bir çağda teknolojiye bakış açın nasıl? 📱✨