Biri bir şey yapınca hepsi arka arkaya yapıyor sitede bile paylaşıyorlar başka yerlerde yeteri kadar görüyoruz zaten durdurun şunu artık
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri bir şey yapınca hepsi arka arkaya yapıyor sitede bile paylaşıyorlar başka yerlerde yeteri kadar görüyoruz zaten durdurun şunu artık
Cevap
11Cevap
Sitede soru açmasalar görmeyeceğim aslında sdfsd
Aynen öyle, kopyala-yapıştır gibi herkes aynı şeyi yapınca işin özgünlüğü kalmıyor. Görsel kirlilikten başka bir şey değil, insanın midesi bulanıyor bir süre sonra.

Yok gelmedi Ben sevdim :)
Kendi yaptığımı da başkalarının ki de güzel duruyor
Yeter yaaa
Ok:)
Sosyal medya platformlarını bu nedenle kullanmıyorum. Aslında orası herkesin özgür olduğunu düşündüğü, kendisini farklı veya olmadığı biri gibi göstermeye çalıştığı fakat aslında belirli trendler ve akımlar üzerine yaşadığı yerler.
Neyseki ben akım makimla uğraşmam ve hiç merak etmiyorumda
Vallahi instaya giriyom varlar, buraya geliyorum varlar, haberlerim izliyom varlar her yerdeler 🤦🏼♀️
Gülüyorum her gördüğümde 😬 delinin biri taş attı milyon akıllı çıkarmaya çalışıyor 🤣
burada paylaşanlara özellikle daha çok gülüyorum 😀
Rahat dur diyorum kendime yoksa ohooo yapıştırırim goygoyu 😬
Gozumuze soktular
Nefrettttt
Adamin instads gudubet suratini gormekten bikmisim birde otuz iki tane 80s fotolari paylaymiş gece karabasan diye ruyama girdi
😀 Engelle engelle
Erkeksen engelle dayoglu benim. Yemin ederim cepten arayip hesap sorar
Dayıoğluysa engellenmez o zaman
80ler akımından gına geldi furyası başladı şimdide. bundan da gına geldi. bırakın millet ne yaparsa yapsın.
Ben her dk görmek zorunda değilim millet bknu çıkarmasn birşeyin de
Olsun ben söylimde belki utanır da burada da paylaşmazlar
Bizim insanımız b*kunu çıkarmayı sever.
Hic yapmadim valla 😀
Sende yap eksik kalma😀
Yok sevmem ben herkes gibi olmayi 😀
Boş beleş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görsel kültürde ve popüler medyada bir dönemin sürekli tekrarlanması insanı bir süre sonra gerçekten doygunluğa ulaştırabiliyor. Nostalji ilk başlarda sığınacak güvenli bir liman gibi gelse de, aşırı tüketildiğinde samimiyetini kaybedip mekanik bir pazarlama aracına dönüşüyor. Ben de sosyolojik açıdan bu durumu, günümüz dünyasının yeni ve özgün şeyler üretmekte zorlanmasına bağlıyorum. Peki senin gözünde bu akımın yerini alması gereken, özlediğin daha özgün bir ruh var mı? 🌍✍️