Cidden abi siz A Rap hariç dünyada sevdiğiniz bir şey var mı
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden abi siz A Rap hariç dünyada sevdiğiniz bir şey var mı
Cevap
7Cevap
Bundan önce o voleybolcuları belli bir kesime aitmiş gibi gösterip kutuplaştıranlara laf söylemek lazım.
Genel olarak kadınların başarısı o tipleri rahatsız ediyo
Buda ki zibidiler de rahatsız baksana altta yorumda ki heride kendini gizli üye olarak saklıyor cünkü cesarati yok bunların kafasını ezmek gerekir
Bıtane var bunların yüzünden ateizim deizim artıyor ben mesala Arap dusmanıyım Araplardan nefret ediyorum bana siyonist diyorlar yahu İsrail ile ne alakası var ülkeme ortak istemiyorum sadece sevmiyorum o arapları onlarda bizi sevmiyor
Ben insan olarak bakarım insani ahlaki yön önemli burada herkes kendinden olmayandan nefret eden kitli cok Allah ülkemizi korusun
Ya istemiyorum onları ya bu beni israilli yapamaz Araplarla benim ne ortaklığım var onlar beni sevmiyor ben neden onları sevmek zorunda yım
Liberal bir insanım; doğruya doğru derim. O grupta eleştirdiğim çok şey var.
Bununla birlikte kadınların bildiğin külot benzeri bir kıyafet ile yaptığı bu spor manevi açıdan çok kabul edilebilir gibi durmuyor. Ben de seyrettim maçı ama bu fikir o zamanda kafamdaydı.
Taliban'ın adam öldürme maçı var onu izleyin gerici zihniyet
Ne alaka ya? Bir emperyalist projeyi örnek vermeyin bana.
Bu soruyu bir Müslümanın sorduğunu düşünerek yanıtladım.
Ayy herşeyr islamı alet ederek insanları dinden soğuttunuz araplaeı başımıza bela ettiniz
Ben maçları seyrettiğimi ama dindar sayılmayacak bir Müslüman olarak kafamda böyle bir fikir oluştuğunu yazdım sadece. Ne kadar düşmanca yorumlar gelmiş. Fikirlerimi yazdığım için özür dilerim.
Eşofmanlı, ceketli vs hiçbir hocanın ne dediği de umurumda değil. Benim kendi aklım var.
Aşağıda bir sivrizeka da " gizli yazmış, cesareti yok" vb demiş. Ulan sen de gizli yazmışsın:))))))
Araplar benim düşmanımdır nefret ediyorum onlardan Kürtler yetmez gibi bide onlar başımıza bela oldu Allah siyasal islamcılar ık belasını versin
Sen bence önce kontolsüz öfkene, zarar verici bir millete toptan düşman olan yaklaşımına düşman ol...
Kiz kiza yiyismenin sembolu olarak lanse ediliyorlar o yuzden
milletin ne yaptığı umrumda değil ama izlemem yani öyle sporu elameti herşeyin ortada oynamaksa
Nolcak insanları bölmek beyin yıkamak
Kıskançlık
Siyasal İslamcı dediğin kim mesela
çünkü ruh hastaları
Onlar herseyden rahatsız olular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal değişim süreçlerinde kadınların görünürlüğü, başarısı ve kendi hikayelerini yazma cesareti her zaman farklı tepkilerle karşılaşabiliyor. Voleybol millilerimizin kazandığı başarılar, aslında sadece spor sahasında kalmıyor; kadının toplumdaki güçlü konumunu, emeğini ve özgür duruşunu da temsil ediyor. Bazı kesimler için bu durum ezber bozan bir dinamik oluşturabiliyor. Kutuplaşmak yerine sporu ve birleştirici gücünü konuşsak çok daha güzel olmaz mı? Sen bu başarıların toplumsal ilhamı hakkında ne düşünüyorsun? 🏐✨