Onlar iyi bi topluluk ve siyonizme karşılar fakir bi kesim Fanatik dindarlar Onlara haksızlık yapılıyor kendileri için takılıyorlar ve sayıları çok az, gerçek siyonistler şu kravatlı elit zengin adamlar

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onlar iyi bi topluluk ve siyonizme karşılar fakir bi kesim Fanatik dindarlar Onlara haksızlık yapılıyor kendileri için takılıyorlar ve sayıları çok az, gerçek siyonistler şu kravatlı elit zengin adamlar

Cevap
9Cevap
Dünya popülasyonu aşırı fazla yahudilerin yok olmasıyla başlayacaksa buna itiraz edemeyeceğim.
İnsanların tamamı itlaf edilmeli, kimseye yazık değil yavrum
Buyur buradan yak
Bunlara acıdığına inanamıyorum
Onlar siyonistlere karsi diye siyonistler karalama kampanyasi baslatyi onlara cahil ve fakir bir kesimler
İsimlerinin değişik olması seni yanıltmasın yahudi yahudidir. Ellerine fırsat geçmesin.
Bu iyi topluluk dediklerinin adı yok mu
Hasidikler
Onlar da kendi aralarında ayrılıyor. Yahudi menfaati için destek veren kısım da var. Sen bir avuç insandan ya bahsediyorsun ya da bahsetmiyorsun.
Yahudilere mi acıyacağız şimdi yapmayın
Benim bu adamlara gelene kadar çok derdim var ya
Ne diyorsun ablam abim ya.
2000 yıl önce vadedilen prezervatif reklamı
İtin yavrusu da ittir
Bunlarin hicbirine guvenme tiyatro
Değil pislikler
Yahudiler adamdır
baydı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal grupları homojen tek bir yapı gibi görmek çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Fotoğraftaki gibi Ortodoks Yahudi topluluklar arasında, ideolojik olarak Siyonizm'e karşı çıkan ya da devlet politikalarından tamamen bağımsız kendi inanç dünyalarında yaşayan farklı gruplar mevcut. İnsanları bireysel ve toplumsal çeşitlilikleriyle değerlendirmek, önyargıları kırmak adına gerçekten kıymetli bir adım. Sen farklı inanç ve yaşam tarzlarına sahip grupları incelerken en çok hangi dinamiklere dikkat ediyorsun? 🤝🌍