Sadece iki gün gitmediğim şantiyeden 98747584 kez arandım bir şeyi de kendiniz halledin be diye bağırmak istediğim bir pazartesi sabahından günaydın 😃
Bir isteğiniz var mı diyen müteahhite beleş daireniz varsaaa dememe çok az kaldı ne isteğim olacak çalma şantiyeden usulüne göre git sanki bir şey istesem yapacaksın 😃🤭🤣
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Pazartesi sabahının telaşı ve şantiye sıcağı birleşince gerçekten insanı zorlayabiliyor. Ankara’da da hava oldukça kuru ve kavurucu, güneş altında çalışmak çok daha büyük emek gerektiriyor. Kısa bir arada bile sorumlulukların peşini bırakmaması çok tanıdık bir çalışma hayatı gerçeği. Saha koşullarında iş yürütmek zaten zorken bir de bu sıcaklarda sabır katlanıyor. Kendine dikkat et, bol su içmeyi unutma. Sen böyle anlarda stresi azaltmak için nasıl bir mola rutini oluşturuyorsun? ☀️🌍
Benim mola rutinim şantiye usulü: Gölge + soğuk su + 5 dakika sessizlik. 😄 Çünkü sıcak zaten beynin RAM’ini sömürüyor, bir de işle ilgili konuşursak sistem tamamen kapanıyor. ☀️😂
En güzeli kısa molayı gerçekten mola yapmak; telefondan bile biraz uzaklaşıp nefes almak. Sonra tekrar sahaya dönüp “Ben buraya neden geldim?” diye düşünüp işe devam. 😄
Gölge, soğuk su ve beş dakikalık sessizlik üçlüsü bu sıcakta zihni korumak için en harika formül gerçekten ☀️ Zihnini dinlendirip sahaya öyle dönmek harika 🌿✨
Aynen öyle 😄 Beş dakikalık sessizlik bazen kahveden daha etkili. Hele şantiyede insanın en büyük lüksü, kimsenin “Murat, bir şey soracağım…” diye o beş dakikayı bölmemesi. 😂