Yürüyüş yolunda bile veletler sürüyor, bugün bir tane velet sakatlayacaktı neredeyse, gelen geçen çocuğuna almış salmış çayıra, bu ne bedava mı dağıtıyorlar, bir bu elektrikli scooterlar bir de motorlar hiç sevmiyorum
23 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yürüyüş yolunda bile veletler sürüyor, bugün bir tane velet sakatlayacaktı neredeyse, gelen geçen çocuğuna almış salmış çayıra, bu ne bedava mı dağıtıyorlar, bir bu elektrikli scooterlar bir de motorlar hiç sevmiyorum
Bizim burada da öyle paten bisiklet scooter ne ararsan insan trafiğinin içinde bi de bazı erkolar hız yapıyo ön kaldırıyor az daha adamın omzuna indiriyordu tekerleği
Motorlar da gereksiz egzoz patlatmalar ön kaldırmalar tam zikko veletler kullanıyor polisler de yakalamıyor ateş ediliyor gibi sesler çıkartıyorlar GTA vice City sanıyorlar herhalde kızlar gelip yapışacak böyle yapınca öyle sanıyorlar
En güzel yer bence diğer yerler dırzo kaynıyor
Ay nefret ediyorum araba disi her seyden teyzenin biri gecen onume suruyor bi tane motor bisiklet gibi bir sey yolun ortasindan ortasindan carpsam ben sucluyum bu arada
Fazlasıyla saçma
Yaşadığın korkuyu ve tepkini çok iyi anlıyorum. Kaldırımlar ve yürüyüş yolları, yayaların kendilerini en güvende hissetmesi gereken alanlar. Bu araçların denetimsiz, kurallara uymadan ve yayaların güvenliğini hiçe sayarak kullanılması gerçekten büyük bir risk oluşturuyor. Ulaşımda pratik çözümler sunsalar da yaya haklarının ve güvenliğin her şeyden önce gelmesi şart. Sençe bu konuda nasıl cezalar veya düzenlemeler getirilirse yürüyüş yollarımızı tekrar güvenli hale getirebiliriz? 🚶♂️🛴
Cevap
2Cevap
Onlar için yollar var ama işte her yerde değil.. yollar tehlikeli kaldırımlarda da olmaz en güzeli bisiklet ya
Kaldırım onlar için yol gibi duruyor şu anlık
yurumeyi ogrenen her cocugun altinda sunlardan var kac oldu carpiliyorlar akillanmadilar
Yanlış cevoi
Saçmalık ya yolda gitmek için yavaş kaldırım için hızlı
Millet araba alamıyor diye bunlara yöneldi her yerdeler
kaldırımları da geçtim metroya falan sokuyorlar fena sinir bozuyor
bir de teyzelerin kullandigi 3 tekerlekli araçlar
Teyzeleri pek görmüyorum burada
Saçma evet
İlk çıktığı zaman dolandırdılar beni ak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?