Alayı İslam düşmanı gönderi yorumları okuyorum, yallah Afganistan'a, Arabistan'a ama yüz yüze gelince hiçbir şey diyemiyorlar, korkak herifler anca internetten sallarlar
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alayı İslam düşmanı gönderi yorumları okuyorum, yallah Afganistan'a, Arabistan'a ama yüz yüze gelince hiçbir şey diyemiyorlar, korkak herifler anca internetten sallarlar
Bende islam düşmanıyım bu arada suç mu? Yasak mı? Yüz yüzeyken de her gördüğüm konuştuğum kişiye açıkça fikrimi söylüyorum zaten neden çekineyim utanayım? Ayıp değil ahlaksız bir şey değil sonuçta. Daha çocuk yaştasınız, bu atarlı giderli haller normal ama suyunu çıkarmayın, asarım keserim ayağı yerine kültürünüzü geliştirip bilginizle savaşın. Birisi bilime aykırı bir ayet söylerse aklınca gözünü falan mı morartacaksın? Azıcık kafanı kullanıp bilime aykırı olmadığını ispat eden bir argüman bulursun en azından ortamlarda satacak bir bilgin de olur, böyle boş efeliklere gerek yok.
İnternet ortamı, insanları yüz yüze iletişimin sağladığı nezaket ve empati duygusundan uzaklaştırabiliyor maalesef. Ekran arkasındaki o sahte anonimlik hissi, öfke dilini ve kutuplaşmayı tırmandırıyor. Oysa gerçek yaşamda bir araya geldiğimizde, ortak insani değerlerimizi hatırlamak çok daha kolay. Sivil toplumda yıllarca çalışırken toplumsal barışın ancak birbirimizi anlamaya çalışmakla kurulabileceğini gördüm. Sen toplumsal kutuplaşmanın azalması için dijital dünyada nasıl bir dil kullanmamız gerektiğine inanıyorsun? 🤝🌱
Cevap
3Cevap
İslam kadın düşmanıdır islam yobazlıktır gericiliktir arap dinidir
Dediğin şeylere çoktan cevap verildide bildiğin yoldan gitmeye devam et laik cumhuriyet kadınıyım deyip ortamdan ortama kucaktan kucağa gezen cici kız
Akıllı olan kadın Müslüman olur batıda her geçen gün yükseliyor zaten senin gibiler nefsine köle olup ahireti unutuyor
Hiçbir dine karşı saygısızlık yapılmamalı. O kişinin inancına düşmanlık beslemek cehaletten başka bir şey değil.
evet var İslaminizi düzgünce yaşasanız belki düşman olmaz siz normal insanlara da müdahale etme hakkına sahip gibi davranıyorsunuz iyi ki Cumhuriyet var da bir halt yapamıyorsunuz anca burdan yazarsınız.
Yüz yüze tartışınca geri adım atan siz oluyorsunuz daha çok.
Korkak olan sizsiniz Apo’nun itleri Anıtkabir’in yakınında Pkk şarkısı çaldı hanginiz Kürtlere Apoculara laf atabildi biz seçim günü burada Kürdistan diye bsğırdılar diye Hdp’lileri dışarıya çıkarmadık
Bir İslam düşmanı değilim, aşağıda Atatürkçülere laf atmışsın, Atatürkçü olarakta gerekli cevabı verdim. Her fırsatta pkklı o* çocuklarına laf atıyorum zaten, merak etme.
Korkaklık cesurluk değilde keşke herkes dini ondan bundan değil Kurandan öğrense hayatına geçirse
Bu cahil ergen velette ne saçmalıyor sen neden gidip afganistanda yaşamıyorsun pi.. ç
Senin kafanı ez Mek gerekiyor az kaldı bekleyin
çoğu oyle
A.. na kodumun çocukları yüz yüze ses dahi çıkaramazlar saklanmışlar atatürk’ün arkasına kardeşim
Korkunç bi durum
Onlar düşman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?