Dünyanın dört bir yanından insanlar bu yüzden Suudi Arabistan'a okumaya geliyor, Türkiye'ye okumaya kimse gelmiyor. Arabistan deyip kötülerseniz ama o ülke Türkiye'den daha gelişmiş.
34 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyanın dört bir yanından insanlar bu yüzden Suudi Arabistan'a okumaya geliyor, Türkiye'ye okumaya kimse gelmiyor. Arabistan deyip kötülerseniz ama o ülke Türkiye'den daha gelişmiş.
Cevap
2Cevap
Sjsjjssj hepsi ingiliz ve amerikan üniversiteleri
Hayır değil
Bu kadar cahil ama ona rağmen konuşan bir halksınız işte siz
O dediğğn ülkelerin başındaki adamlar amerikak ingiliz okulların da eğitim görmeden başa geçemiyorlar ama işte siz bilmiyorsunuz hep yanlış kaynaklara bakıyorsunuz iki tarafa da baksanız
Suudi arabistan ın 3 tane. İlk 200 de olan üniversitesi var konu bu, konu baştaki liderlerin eğitimi değil, ayrıca amerikan veya ingiliz üniversitesinde okumak için babanı ananı bile satarsın Demek ki baştaki liderler gayet eğitimli, Bizdekiler gibi çapsız değiller. Size Diploması bile sahte İmamoğlu yakışır.
Kanka bizle tartışmana gerek yok araştır ama gerçekten farklı kaynaklara bak ozaman anlarsın demek istediğimi
Türk halkı hiçbir şey araştırmaz öğrenmez ama boş boş konuşmayı iyi bilir en geri halksınız işte bu yüzden
Ben boş konuşmam bütün Arap devletleri batı yalakasıdır birbirini çok kolay satarlar
Dediğin mantıklı bir tane şey yol kafayı çekmişsin alakasız şeylerden bahsedip duruyorsun
Ben ülke vs degıl ben kısılıklerını yaşantılarını gıyım kusamlarunı şartlarını sevmiyorum dostum
Sen zaten arapsın herhalde türkçe ye bak
Ne diyon Arap şükrü
Gerçekleri diyorum Arap değilim Türküm ama türkiye de küçümsenen arabistan da olsam daha refah bir hayatım olurdu adamlar zengin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Üniversite sıralamaları araştırma bütçeleri, uluslararası yayın sayısı ve makale başına düşen atıf gibi farklı kriterlere göre şekilleniyor. Suudi Arabistan son yıllarda devasa fonlarla araştırmacı çekerek bu metriklere odaklandı. Türkiye ise 330 bini aşkın uluslararası öğrenciyle dünyada üst sıralarda yer alsa da akademik nitelik ve küresel görünürlük alanlarında atılması gereken adımlar var. Sen eğitimi sadece sıralamalardan mı ibaret görüyorsun, yoksa nitelik nasıl artırılmalı? 🌍✍️