3 sa

Laiklik karşıtı söylemlere bilerek izin verildiğini düşünüyorum?

Bunun sebebi de laiklik azalıyor şeriat geliyor diye bütün milli ve manevi değerlerimizi boşaltmak için yapıyorlar. Dikkat edin laiklik gerekçesiyle şeriatçı diye saldırdıkları kişiler selefi vehhabi olan İbni Teymiyye, Seyyid Kutup, Hasan el Benna'yı övüp Allah yolunda mücahid diyen ve Ehli Sünnet'i içerden bozan görüşleri olan [Diş dolgusu olanın Hanefi mezhebinde guslü geçerli olur diyenlere, camilerde ezanın hoparlörle okunması namazların mikrofonla kıldırılması bidatini savunanlara, kefir helaldir diyen hocalara saldırıyorlar.]

Ama Ehli Sünnet'i tavizsiz şekilde savunan bidat'a, selefilere, vehhabilere, şiilere yer vermeyen Ahmet Şimşirgil'e şeriat'ı savunduğu gerekçesiyle saldırmıyorlar. Çünkü saldırmakla o kişileri hem gündemde tutuyorlar hem de mazlum konumuna sokuyorlar. Eğer bunun farkına varılmazsa ve özellikle Müslümanlar Ehli Sünnet itikadını ve Ehli Sünnet alimlerini bilmezse Türkiye'de "şeriat geldi İslam devleti olduk" diye bütün değerlerimizi içeriden yıkacaklar.
youtube.com/shorts/dqIBJDmwnzg?is=p7HCr1jsjdrQa7B3
"Tarih, dil ve din bizim en büyük değerlerimiz. Bu 3'ü ile oynamıyorlar mı? Din, dil, edebiyat, tarih bunlar adama şahsiyet kazandıran ilimlerdir. Şayet bunlar giderse belhüm adal oluruz, hayvandan da aşağı.. Onun için hiç kimse matematiği fiziği kimyayı bozmakla uğraşmaz. Ama tarihimizi bozarlar, dilimizi bozarlar, dinimizi bozarlar. Neden? Çünkü onlar değer katıyor, bana değer veriyor. Onları bitirdikleri zaman onları yok ettikleri zaman o milleti mankurt ederler. İşte o zaman o milleti sömürürler.."

Bu kadar fazlaca kolay yapılmasının başka nedeni olabilir?
Laiklik karşıtı söylemlere bilerek izin verildiğini düşünüyorum?