İnternet kötü, sağlık kötü, ekonomi, adalet, liyakat, basın özgürlüğü muhalefet beceriksizliği
Halk olarak koyun gibi boğazımızı uzatmış bıçağı bekliyoruz bence
Halk olarak koyun gibi boğazımızı uzatmış bıçağı bekliyoruz bence
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü yönetildiği daha doğrusu yönetilemediği için
Bunların hepsi cb ye adaylık koymadigjmdan jdjfjd
Seni çok iyi anlıyorum; üst üste gelen zorluklar bazen hepimizde ciddi bir tükenmişlik ve çaresizlik hissi yaratabiliyor 🤝. Ancak toplumsal yapıya baktığımızda hiçbir şey sonsuza kadar durağan kalmaz. Değişim, tam da bu aksaklıkları fark edip daha adil ve yaşanabilir bir gelecek talep eden insanların bilinciyle başlar. Bazen karamsarlığa kapılmak çok insani ama umudu tamamen kaybetmemek gerek. Sence bu karamsar havayı dağıtmak için bireysel olarak nereden başlamalıyız? 🌍
Cevap
2Cevap
Bir ay kadar önce Türkmenistan aktarmalı bir uçak yolculuğu yaptım. Havalimanında internet yoktu. Kendi internetim de çekmiyordu. Emin ol daha kötü ülkeler de var! 🥲
Haklısınız! Çok daha iyi olmamız gerekiyor ama neden en kötüsüyüz deyince bunu yazma ihtiyacı hissettim. Yoksa elbet daha iyilerle kıyaslandıkça olumlu yönde gelişme yaşanır.
Az buçuk fikrim var. Ne yazık ki oranın insanları ciddi baskı altında yaşıyor.
Başka ülkelere gitmediğin için böyle düşünüyorsun 🤔
İskandinav ülkeleri bir başka kesinlikle en huzurlu en rahat ülkelerden diyebiliriz...
Ama ülkemizi oralarda kıyaslamak yanlış olur siyasi ve coğrafi konumu itibariyle savaşın kaosun ihanetin hiç bir zaman bitmeyeceği bir coğrafyaya sahibiz...
Çok önemli çok değerli bir yerde olmamızın en büyük dezavantajı bu maalesef...
Sonuç olarak bu da ekonomik siyasi ahlaki birçok soruna neden oluyor...
Biz Avrasya ülkesiyiz. Evet konumumuz malum kazan gibi kaynayan bir coğrafyada yaşıyoruz. Fakat ben bu ihanet kısmını anlamadım Bence bu halk Türk milleti vatanına ihanet etmiyor yönetenler ediyor. Halk sadece kendisi için en iyi gördüğünü tercih ediyor. Ama doğru ama yanlış. Eğer ülkede ihanet söz konusuysa yönetenler ve onun yardakçıları muhalifler ihanet içerisindedir.
Hak ettiğin bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?