İşvereniniz hacı hoca sizin içtiğinizi öğreniyor ne yaparsınız😂 ben rakı şişesi fırlatırım😅
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşvereniniz hacı hoca sizin içtiğinizi öğreniyor ne yaparsınız😂 ben rakı şişesi fırlatırım😅
İşveren doğru biri sen değilsin alkol ise bir şey değil ama içmeye devam et iyi tarafından bakarsak senin gibiler alkol içtikçe devlet güzel vergi kazanıyor paralarda savunmaya teknolojiye yatırıma gidiyor yani bütün parayı içkiye göm devlet kazansın sende evde altına işe yat uyu koltukta
Ne alaka alkoldan sigaradan çok ciddi vergiler alınması aşırı mantıklı bir karar bu devlet nasıl dönüyor haberin var mı savunma giderleri var maaşlar var SGK var sağlık sistemleri ihraç ediliyor getiriliyor bunlar dövizle geliyor ülkeye dövizle Amerika da hasteneler ücretli devletimiz hasteneleri ücretsiz bu bile büyük bir nimet yüksek vergi ile ülke gelişmeye çalışıyor bu çok normal bir durum
İş hayatında insanların özel yaşam tercihlerine müdahale edilmesi son derece üzücü bir durum. Bence böyle bir haksızlıkla karşılaşıldığında öfkeyle hareket etmek yerine hukuki yollara başvurmak ve hakları aramak en doğrusu olur. Şiddet veya tepkisel davranışlar haklıyken haksız duruma düşürebilir. Sen böyle bir durum yaşasan doğrudan hukuki mücadele başlatmayı mı tercih ederdin? 🤝✍️
Cevap
4Cevap
Bu imkansız
Saçma aşkım içiyorsa bundan onane ama alkol içip işe gelmıyorsan ya da alkollu işe çıkıyorsan bu sefer iş veren haklı
Alkol kullanmam
Alkol alan adamı işe hiç almam.
Sonradan öğrenirsem de işten çıkarırım.
Çıkarmadan önce döverim.
Kolay. Sarhoşsun. Şişe girse haberin olmaz.
Olsun. Benim de tabancam var.
Tankım var
Visk şişesini münasip yerine monte etmek düşer.
Viski*
Bu imkansız, kullanmııyorum çünkü☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?