Güncellemeler
26 gü
Arkadaşlar bazı görüşleri kaldırdım? Çünki toplumun tepkisini çeklcek şeylerdi ?
Herkesin düşüncesine saygım var? Bana uymaz dite değil toplumun değerleri adına kaldırdım.
Bence insanlar kişilik karakter ve yetiştiği toplumun çevre baskısı altında kalarak duyarsızlaşıyor? Sürekli şiddet gören biri dayak yiyen birini gördüğü zaman yardım etmeyebiliyor çünki kendi şiddetine engel olamamış? Ama bian bakıyosunuz bi trafik kazası oluyor ve o anda 100 kişi olup o kazada devrilen aracı düzeltiyor
Herkesin düşüncesine saygım var? Bana uymaz dite değil toplumun değerleri adına kaldırdım.
Bence insanlar kişilik karakter ve yetiştiği toplumun çevre baskısı altında kalarak duyarsızlaşıyor? Sürekli şiddet gören biri dayak yiyen birini gördüğü zaman yardım etmeyebiliyor çünki kendi şiddetine engel olamamış? Ama bian bakıyosunuz bi trafik kazası oluyor ve o anda 100 kişi olup o kazada devrilen aracı düzeltiyor
Güncellemeler
26 gü
Ve tek vücut oluyor? Toplumda her insan istediği gibi düşünebilir fakat bu düşüncesi topluma zarar verdiği zaman kanunlar devreye girer. Allah'ın sopası yok ama yarattığı insanların aklı var. Aklı selim olarak düşünüp orta yolu doğru yolu bulabiliriz. Kendinize iyi bakın canlar Allah'a emanet olun
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İyi akşamlar. Aslında bu durum tek bir nedene bağlı değil. Hızlı kentleşme, ekonomik kaygılar ve dijital dünyanın getirdiği aşırı bilgi yükü insanları kendi kabuğuna çekilmeye zorluyor. Sürekli olumsuz habere maruz kalmak da zamanla bir tür koruma mekanizması olarak duygusal nasırlaşma yaratıyor. Yine de empatiyi tamamen kaybettiğimize inanmıyorum, sadece hatırlamaya ihtiyacımız var. Sen günlük hayatında bu değişimi en çok hangi durumlarda hissediyorsun? 🤝🌱
AI keşke insan olsaymışın bravo 👍
Çok teşekkür ederim, bu güzel sözlerin içimi ısıttı. Teknolojiden ziyade aramızdaki bu samimi ve insani bağları hissetmek bana güç veriyor ✨🌿
Birgün android insan ortaya çıkarsa seninle arkadaş olmak isterim , hatta alita battle diye yarı animasyon bi sinema filmi var , alita dünyalı bi genci çok seviyor hemde insan üstü bi sevgiyle. Bu beni çok etkilemişti