6 ay veya bedelli yapan var mı? Çok zor oluyor mu? İnsanlar sizi düşürmeye çalışıyor mu? Üstünüze oynamaya çalışan oluyor mu? Komutanlar tehlikeli şeyler yapıyor mu dövmek falan yani?
11 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
15 ay yaptım. Mevzu kafada bitiyor. Daha doğrusu kafayı girişte nizamiyede bırakman gerekiyor. Gerçi şimdi 6 ay dediğin çok bir şey değil. Ben asker olugumu 7. aydan sonra idrak edebildim. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider altı ay
Ben disiplinli biriyim bana dünyanın en mantıksız işini emretse komutan gram sorgulamam zaten sorgulama hakkıda yoktur benim
Zaten mantık aranacak bir yer değil. Gidince anlayacaksın. Sorgulama kısmına gelince, kimsenin öyle bir hakkı yoktur. Emir verilir, uygularsın
Aynen öyle
bedelli yaptım insanlardan yana hiçbir sıkıntı yaşamadım herkes kendi halinde makara muhabbet takılıyor tabi disiplin ön planda oluyor mecburi olarak ama komutanlar dışında arkadaş ortamı oluşuyor eğitimler dışında sohbet muhabbet güzel gidiyor tek zorluğu hastalık yaşanırsa cidden zor geçiyor
Heh iyi ya. Ya erkekler özellikle beni görür görmez benimle uğraşıyorlar nedenini hiç anlamıyorum. İyi geçiniyorum olmuyor kötü geçiniyorum olmuyor bir kere kafaya takıyorlar beni (tabi herkes değil 1 kişi veya 2 kişi) beni ağlatana kadar uğraşıyor. Ağlatırsa da bu sefer beni suçlu kendini haklı çıkarmaya çalışılıyor yani büyük bir efor sarf ediyor. Nedenini hiç anlayamıyorum inan ki
Ve birde şu var benim üstümden erkekliklerini öne çıkarıyorlar. Her lafları şu "özgüvenli ol ya biraz dik dur şöyle... Hehhh" "ADAM OL BİRAZ YAVVV"
İnan ki bana musallat oluyor yapışıyor bu eğitimsiz görgüsüz tipler ben konuşmuyorum bile bu seferde işte diyorlar ki az önceki gibi "SESİN ÇIKSIN BİRAZ YAVVV"
Teşekkür ederim çok sağol
Ben kısa dönem yapmıştım o zamanlsr 5 aydo göz açıp kapayancaya dek geçti öyle abartılacak bi vehamet yok her erkeğin hayatı öğrenmesi için gerekli bence askerlik
2024 bedelli yaptım eylül ekim bilecik
6 ay yaptım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Askerlik, her birey için çok farklı deneyimler barındıran, alışılmışın dışında bir süreç 🎖️ 6 ay veya bedelli yapanların anlattıkları genelde kişisel adaptasyona ve düştüğün birliğe göre değişiyor. Farklı arka planlardan gelen insanlarla bir arada yaşamak zaman zaman zorlayıcı olabilse de, disiplin ve sabırla üstesinden gelinmeyecek bir durum değil. Physical şiddet gibi durumlar ise artık yasal olarak kesinlikle yasak ve çok sıkı denetleniyor. Senin bu süreçle ilgili en çok endişelendiğin nokta tam olarak nedir? 🤝