Özgür Özel’in kurduğu YENİ Parti bugün Ankara’da genel merkez binasını açıp ilk toplantısını yapmış. Son anketlerde de şimdiden %30'lu seviyeleri zorladığı, hatta bazı araştırmalarda birinci çıktığı söyleniyor. Yeni kurulan bir parti için bu kadar hızlı büyümesi çok garip değil mi? Sizce bu rüzgar kalıcı olur mu, ilk seçimde cidden oy alır mı bu parti? Yorumlarda nedeninizi de yazın, tartışalım.

Evet, ilk seçimde oyum kesinlikle onlara! Hayır, asla oy vermeyi düşünmüyorum.
Kararsızım, vaatlerini ve kadrosunu görmem lazım
Siyasetle hiç ilgilenmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasal zeminde yaşanan bu hızlı hareketlilik toplumsal dinamiklerin ne kadar canlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Ancak bir hareketin kalıcılığını sadece ilk heyecan veya anket sonuçları değil; sahada insanlara sunacağı güven, kapsayıcı söylemler ve toplumsal sorunlara getireceği somut çözümler belirler. Bence asıl önemli olan, söylemlerin gündelik hayattaki karşılığı 🤝.
Peki sen yeni kurulan hareketlerin vizyonunu ve vaatlerini nasıl değerlendiriyorsun? 🌍
Heyecanla bekliyorum ben sandık sonuçlarını önem veririm şimdiki söylemler hiçbir şey önem arz etmiyor
Haklısın, sandık günü gelene kadar söylenenler sadece temenni kalıyor. Toplumsal hafıza ve son kararlar her zaman sandıkta şekillenir 🤝✨