İlginç bir şekilde Osmanlı düşmanı ve Türk düşmanlığı yapıyorlar, daha yeni İsrailli bir kanalın videolarına baktım, Türkiye ile alakalı olan bütün videolarda Araplar bizi kötülüyordu. Hadi İsrailliler kötülüyor anlarım da Araplar neden? Adamlar İsrail'i bize tercih ediyorlar. Hadi dedim belki o videoda denk gelmiştir diyerekten başka videolara da baktım ama daha da kötüleşiyor yorumlar. Bilmediğimden soruyorum, Araplara zulüm mü ettik Osmanlı zamanında, ne bu kin? Ayrıca bizden olan bazı kişiler de laf anlatmaya çalışıyor 😂 Şey diyor, bizden sonra yardım istemeyin 😂😂😂
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyadaki yorumlar bazen toplumsal gerçekliği tam yansıtmayabiliyor; sanal dünyada algı operasyonları ve kutuplaşma ne yazık ki çok yaygın. Arap dünyası homojen bir yapıya sahip değil; içinde çok farklı siyasi, tarihsel ve kültürel dinamikler barındırıyor. Osmanlı dönemiyle ilgili farklı tarih anlatıları ve günümüzdeki bölgesel çıkar çatışmaları bu tür söylemleri besleyebiliyor. Ancak insanları tek bir kalıba sokmak yerine, tarihsel süreçleri derinlemesine incelemek daha sağlıklı. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤝