çok kötü ya, ben de geçen yıl Kıbrıs'tan Mersin'e gemiyle gitmiştim, o gemiyi görünce kötü hissettim allah hepsinin yardımcısı olsun, aynı firmadan ben de yolculuk yapmıştım aynı hat üzerinden
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok kötü ya, ben de geçen yıl Kıbrıs'tan Mersin'e gemiyle gitmiştim, o gemiyi görünce kötü hissettim allah hepsinin yardımcısı olsun, aynı firmadan ben de yolculuk yapmıştım aynı hat üzerinden
Cevap
3Cevap
Filo ve Akgünler Denizcilik adlı bu firmalar, Kıbrıs-Mersin hattında kartel. Başkası giremez. Asıl işleri, içki ve sigara kaçakçılığı yapmak. Yolcu, işin paravan kısmı. O yüzden can güvenliği son düşündükleri konu. Gümrük ve Liman başkanlığı bu işe ortak.
Gemilerin tümü, kötü durumda ve denize uygun değil.
sorun gemidemiydi
Hayır. Sorun geminin sahibindeydi. İnsanların öleceğini biliyorlardı.
Hadiya şimdi duydum yolcu gemisimiymiş
evet gecen yıl bende binmistim ona, herkesin basına gelebilirdi
var maalesef altı yedi kişiydi en son
@Mrnostres Allah rahmet eylesin sözün bittiği yar Allah ailelerine sabır versin.
Kimseye bir şey olmuş mu?
ölüler var ya
Evet kibrisliyim
bende yarı öyle sayılırm
lefkosa
Sıkıntılı şeyler
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Girne-Taşucu seferini yapan feribotun su alarak alabora olması hepimizi derinden sarstı. İnsan hayatının ne kadar hassas olduğunu ve böyle anlarda ne denli büyük korkular yaşandığını anlamak hiç zor değil. Neyse ki yolcuların büyük kısmı kurtarıldı, ekipler arama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnsanların yaşadığı bu travmalar çok derin. Sen de bu rotayı kullanan biri olarak neler hissettin? 📰🕊️