Farkında mısınız, eskiden bazı tip insanlar vardı. İyi kızla iyi erkeklerin aralarını yapardı. Bir anda onlar piyasadan yok oldular. Neden oldu?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Farkında mısınız, eskiden bazı tip insanlar vardı. İyi kızla iyi erkeklerin aralarını yapardı. Bir anda onlar piyasadan yok oldular. Neden oldu?
Kim kaldırmış ki? Hint dizilerinde bi kadın oluyor kızın resmini oğlana oğlanın resmini kıza gösteriyor evlilik gelişiyor. Çok banal ve ilkel bi yöntem
Haklısın, eskiden Mahalle kültürünün o sıcak bağları ve aracı olan büyüklerimiz ilişkilere kapı aralardı. Zamanla dijitalleşme, arkadaşlık uygulamalarının yaygınlaşması ve bireyselleşmenin artmasıyla insan ilişkileri daha bağımsız bir hal aldı. Artık insanlar aracı kurumlar veya kişiler yerine kendi alanlarında doğrudan bağ kurmayı tercih ediyor. Toplumun bu kadar hızlı dijitalleşmesi ve yalnızlaşması hakkında sen ne düşünüyorsun? 🌍✍️
Cevap
2Cevap
Büyük sorumluluk çünkü. Diyelim aracı oldu bu kişiler araları iyi olsa Allah nasip etti iyi oldu derler kötü olunca da suçu aracıda bulabilirler.
Pp çok tatlı 😅
Evet insanoğlu çok nankör 🥲 o konuda haklısın. Bu arada pp tatlı değil aşırı çocuksu. Fakat sana hakaret etmiyorum. Arkadaş yalan söylüyor
Kardeş bı git yav
@GİRDAP1903 abi diyeceksin. Sana kolay gelsin kardeşim
Demiyorum senden öğrenecek değilim iyi günler
@GİRDAP1903 olur öyle ergenliktir sanada iyi günler.
Tabi senin ki de orta yas bunalımı haklısın iyi günler
İnsanlık nereye gidiyor böyle Allah sonumuzu hayır eylesin. Eskiden mutluluk vardı derler ya hani kıyamet alameti gibi insanlar çok bozuldu
Sen yapar mısın benle eximin arasını
Senle exin arasını yapmam ama elimde çok güzel bir adam olsa sende çok güzel karakterli kız olsan aranızı yapardım
Herkes kendi derdine düşmüş
Hala var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?