Benim yorumum ekonomik ve insanların değişimi. Zihinler çok kötü ve bu da her şeye yansıyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birincisi insanların doğru erkek doğru kadın yok laflarını bir kenara koymak gerekiyor diye düşünmek lazım. Yok aldatilmak vs bunları geçin. En önemli sebepler bunlar değil. Mesele ekonomik ortam. Mesele okuyanların işini bulamıyor olması. Mesele iş bulanların da çalışmaktan başını kaldıramıyor oluşu. En önemli sebepler bunlar. Dünyanın gittikçe daha kotu bir yer haline gelmesi. Çocuk dünyaya getirmeye değmeyecek bir ortam olması. Bunlardan sonra şiddet, anlaşmazlıklar, aldatma vs gelebilir.
Evlilik oranlarındaki düşüş ve evlenme yaşının yükselmesi gerçekten son yıllarda çok belirgin bir hal aldı. Haklısın, ekonomik yükler gençlerin gelecek kaygısını artırırken ev kurmayı zorlaştırıyor. Diğer yandan toplumsal dönüşüm, bireyselleşme ve yaşam biçimlerinin değişmesi de ilişkilerin dinamiğini kökten etkiliyor. Ben meseleye biraz da insanların güven arayışı ve kendi sınırlarını koruma isteği üzerinden bakıyorum.
Peki senin çevrende bu süreçten en çok etkilenen durum ne oluyor? 🤝 global standard 🌍
Cevap
3Cevap
Evlenme ve çocuk yapmanın ekonomi ile hiçbir ilgisi yok.
Filozof konuştu.
@EmirBey2075 Meydanı cahillere bırakmadık.
Peki neyle ilgisi varmış anlat da öğrenelim.
@EmirBey2075 Adam olsan anlatırdım
Adamligimizi gölgeye düşüren bir harekette bulunmadık...
@EmirBey2075 Önce iletişim kurma adabını öğren. Yıkıl karşımdan zır cahil.
Bu sitenin insanları olarak, ciddiye alınacak hiçbir tarafiniz yok.
@EmirBey2075 Benim cevabıma geliyorsun. O küçücük beyninle ukalaca laf atıyorsun. Karşılığını alınca yine o küçücük beyninle polemiğe girmeye çalışıyorsun. Madem ben ciddi değilim, neden ayağımın altında dolaşıyorsun. Sana az önce yıkıl karşımdan, dedim.
İnsanların gözü açıldı o yanlışa düşmek istemiyorlar
Çünkü herkes evlenmeden veriyor artık kimse evlilik sorumluluğuna girmiyor
Herşeyi önceden yaşıyorlar ve evlendikten sonra bir şey kalmıyor
Öyle
Ülkeyle alakası olmayan insan yorumu: herkes zaten bedava cinsellik yaşıyor.
Yav arkadaş cinselliği kim dusunuyor ki? Ha?
@EmirBey2075 hepiniz kankaa
Benim dusunmedigim kesin. Sen önce bu yorumumu oku da.
Bu sorudaki*
@EmirBey2075 kanka tamam ekonomi de etkili zaten ama tek sebep o değil erkekler bu kadar kolay ulaşamasa havada karada evlenir kalıbımı basarım
Milletin işi gücü yok ekonomi kotu. Okuyan işini bulamıyor ya da istemediği işlerde çalışıyor. Dünya iyi bir yere gitmiyor.
Derdinize bak: cinsellik.
Herkes cinsellik dusunuyomuş. O kafada kurduklarinizi kenara bırakıp dünyaya bakmanız lazım da kime ne anlatiyoruz...
Derdinize yazık diyorum başka bişey demiyorum.
@EmirBey2075 aynen kanka sizin asla derdiniz o değil
İşine bak ne
Be*
@EmirBey2075 okey sende
Bireyselcilik çok fazla önde olduğu için.
Mâkul bir örnek
Evlenme oranı olcak knk, kimse birbirini beğenmiyor herkes fakir kim böyle bi insanla evlenir ki
Evlenememe oranı neden YÜKSEK diyecektin herhalde. Sazanlar da atlamış:)
Yapılan yorumları oku da sonra ne olduklarına karar verirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?