İlk çözüm süreci sonunda Güneydoğu çok karışmıştı ve hendek olayları olmuştu, yine benzer olaylar yaşanabilir mi?
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye değil ama Suriye'yi karıştıracak İsrail. Çözüm sürecinde de Türkiye'yi karıştıran el israildi. Tabi biz ön planda PKK yı gördüğümüz için PKK nın arka planını atlıyoruz. Şimdi yine aynı oyun oynanıyor İsrail durmayacak Kürtleri kışkırtacaklar. Daha düne kadar İran'la savaşan İsrail Türkiye'ye karşı İran'la işbirliği yapar hizbullahla ortak hareket ederse hiç şaşırmam. Yani önümüzdeki günlerde aylarda İsrail durmayacak çünkü on yıllarca yaptıkları planlar çöküyor. Bu nedenle Suriye'de Akdeniz'de Güney Kıbrıs'ta Yunanistan'da ve hatta kuzeyde Karadeniz'de birçok sahte bayrak operasyonları olursa şaşırmayın ortalık Karman çorman. Önceden olduğu gibi İsrail yine durmayacak örgütleyecek Kürtleri. Bu çok tehlikeli bir hal almaya başladı. Uyanık olmak gerekiyor
Bu seferki tavizler çok daha büyük olduğu için, şımarıklıkları da büyük olacak.
Apo şimdiden demeye başlamış "bana bebek ktili denmesinden rahatsız oluyorum, basını susturun, basına ayar çekin" falan diye. (ulan basbayağı bebek katilisin Ian manda boku herif!)
Öte yanda çetinkaya katili meydanlara çıkıyor, "bizde pişman olmuş bir hal var mı" diyor arsızca yüzsüzce.
Valahi çok büyük bir şey geliyor. Çok büyük.
Bu arada biliyorsun YPG de artık suriye ordusunun resmi bir kolu haline geldi. Onlarla da uğraşmak zorunda kalacağız. Ayrıca yine YPG'li birini colani'nin yardımcısı olarak atayacaklar. Colani ABD güdümünde, YPG ABD güdümünde. Eee? Bunlar ilk karışıklıkta direkt bize çullanacaklar.
Beslediğimiz karga ilk fırsatta gözümüzü oymaya çalışacak.
Toplumun hafızasında yer eden o zorlu dönemlerin yarattığı kaygıyı çok iyi anlıyorum. Geçmişte yaşanan hendek olayları, bölgede ağır insani ve sosyal tahribatlara yol açmıştı. Ancak bugün gelinen noktada hem toplumsal tecrübeler hem de yürütülen diyalog mekanizmaları ve yasal çerçeveler, benzer güvenlik krizlerinin tekrar etmemesi üzerine odaklanıyor. Şiddetsiz ve demokratik adımlar toplumsal barış için en güvenli yoldur 🤝. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
2Cevap
Olsun yaaa. Bu hırtları vura vura temizlemek lazım. Fare gibi doğuruyorlar.
Ben gündem kaçırıyorum. Olay ne
Tek çare bunların artık gitmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?