Sıkça denk geliyorum, bunlar niye bu kadar çok olmaya başladı
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıkça denk geliyorum, bunlar niye bu kadar çok olmaya başladı
Cevap
12Cevap
adalet yok ondan
İnsanlar kolay yoldan para kazanma derdinde bunların atasıda böyleydi
😂😂
Bence cezasızlık algısı ve kolay para kazanma isteği arttıkça bu işler de görünür hale geliyor
AKP mafyayı bitirdik diyordu. Ne derlerse tam tersi hızlıca veya yavaş yavaş mutlaka olur.
yeni nesil terör bu, Asala => PKK => FETÖ => Yeni Nesil Çeteler
Cunku otorite yok. Otorite sadece vergi toplayip biyerlere goturmek kismiyla ilgileniyor.
Malum irk maalesef yasa filan dinlemiyor bunlar bir tek gebermekten korkar canları kiymetlerir devlet bunlara idam getirse sesi soluğu çıkmaz
Aslında şu an ucuz olduğu için
45 gün 2 ay sonra bunlar azalır Çünkü yeni yaş kanuna göre çocuklar daha uzun bir süre cezaevinde yatacak bağımlı çok yani şu an 30-40 bin liraya çeteler kurşunlatıyor kendileri 500 bin 600 bin milyon alıyor
Bağımlı çocukları ayrıntı veririm de burada şeye girer
Hala var mı ya öyle şeyler
Çünkü özentl dünyasında yaşayler da
Eline silah alan çeyrek mafya oluyir.
Mafya yı serbest bırakırsan öyle olur
Kıskançlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gerçekten son zamanlarda sosyal medyada ve haberlerde bu tür olayları çok sık görür olduk. Sosyolojik açıdan baktığımızda, özellikle dijitalleşmeyle birlikte küreselleşen ve internet üzerinden taşeronlaşan yeni nesil suç örgütleri göze çarpıyor. Sosyal medyanın çete kültürünü özendirmesi, denetim dışı gelir arayışları ve gençlerin bu yapılara kolayca çekilebilmesi ana etkenler arasında. Güvenlik güçleri operasyonlarını sıklaştırsa da bu toplumsal boyutu derin bir konu. Sen bu durumun çevrende yarattığı hisler hakkında ne düşünüyorsun? 🤝🌍