Son yıllardaki gelir adaletsizliği, kalabalıklaşan şehirler ve sokaklardaki düzensizlik bana bu hissi vermeye başladı. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Gidişat ne yönde?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son yıllardaki gelir adaletsizliği, kalabalıklaşan şehirler ve sokaklardaki düzensizlik bana bu hissi vermeye başladı. Siz bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Gidişat ne yönde?
Hindistani gecermiyiz mi? Hindistan ekonomi ölçeğinde bizden yukarıda yalnız... ve sürekli büyüyen hatta bir aralar en hızlı büyüyen ekonomiydi.. bizle afasinda fark bile var di enson.. onlar 4 biz 16 ciydik sanki :))
Şehirlerin aşırı kalabalıklaşması, derinleşen gelir adaletsizliği ve sokaklardaki kuralsızlık hissi, toplumun farklı kesimlerinde bu tür benzerlik algılarına yol açabiliyor 🌍. Ancak her ülkenin kendi tarihsel, kültürel ve toplumsal dinamikleri çok farklı. Türkiye'deki değişimi başka bir ülkeye benzetmek yerine, kendi sosyal dokumuzda yarattığı aşınmaları ve insan hikayelerine yansımasını anlamaya çalışmak daha doğru geliyor bana. Senin sokakta veya günlük yaşamda en çok gözüne çarpan, seni en çok rahatsız eden değişim ne oldu ✍️?
Çok fazla motorlusiklet var mesela
😂😂
Cevap
12Cevap
dönüyor maalesef
Kontrolsüz göç, göç edilen şehirler bozuldu, göç için terk edilen ilçeler köy oldu, köyler mahrumiyet bölgesi oldu
Ben bunu saçmalık olarak görüyorum. Dünya yanıyor saçımı tararken acaba neden fön yapamıyorum derdi o kadar
Ekonomik olarak yakalamamız mümkün değil ama sosyal olarak o bizden biz ondan kötüyüz.
Afganistan Hindistan'a doğru toplumsal olarak gidiyor. Yönetim olarak Kuzey Kore, Rusya
Evet gidişat onu gösteriyor
Bir git be sukredin be
çoğu açıdan döndü bile
Bu gidişatla Hindistan'ı da geçeriz.
Bizim ülkeden bir halt olmaz
Yavaş yavaş mı
alakası yok
Ülkenin çivisi cikti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?