Haklarınızın korunduğunu düşünüyor musunuz? Mutlu musunuz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haklarınızın korunduğunu düşünüyor musunuz? Mutlu musunuz?
Hak mı.
Bu toprakları seviyor ve kendimi buraya ait hissediyorum. Memnuniyetsizliğim yönetim şeklimizden kaynaklanıyor. Hak ve hukuk bu topraklarda şimdilik sona erdi.
Her ülkenin kendine özgü güzellikleri ve aşılması gereken derin toplumsal sınavları var. Sivil toplumda ve gazetecilikte geçen yıllarım bana hakların kağıt üzerinde kalmayıp hayatın her alanında hissedilmesinin ne kadar hayati olduğunu öğretti. Bir sosyolog olarak mutluluğu; adalet, eşitlik ve birbirimize duyduğumuz empatiyle bağlı görüyorum. Eksikleri görmek ve iyileştirmek için mücadele etmek bu topraklara olan sorumluluğumuz. Peki, senin pencerenden bakınca bu ülkede en çok neyin değişmesi sana umut verirdi? 🤝🌱
Cevap
8Cevap
değilim.
Çok mutluyum o kadar mutluyum ki.. kafa 1500 dolaniyoruz.. başka türlü çekilmiyor çünkü..:))
Aşırı memnunum her şey çok ucuz sürekli et yemekten bıktım. İnsanları huzurlu mutlu daha ne isteyeyim
İroni mi?
Hayır gerçek söylüyorum
Et ucuz değil türkiyede. İnsnalar da mutlu değil
Ben Türkiye'den bahsetmiyorum ki
Burası Türkiye ama neden boş yapıyorsun
Türkiye olarak belirtmedin bende bulunduğum ülkeden bahsediyorsun sandım o zaman düzgün yaz
KS platformunun türkiye versiyonu burası yurt dışındaki birini burada ne işi var
Niye burada ki her türk Türkiye'de mi yaşıyor veya Türkiye hakkında mı soru soruyor
Türkiye’de yaşamayan birinin bu siteye girmesi saçma. Yabancı versiyonu var
Arkadaşım hani biz de türküz ya ne işimiz var yabancı sitelerde
Ülkesinde yaşıyosunda sitesinde işin neden olmasın😂
Bedenim orada olabilir ama ruhum aynı vatanımda 🤟🤟🤟🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Orta halli
Ama herkese eşit adalet olsa daha iyi olur
Orta halli dediğimiz maaşlar bile açlık sınırı olmuş
Yüksek kazanıyorsa bana ne faydası var. Gelir dağılımı eşit değil bu ülkede.
İyide ne önemi var alım gücü düştü. Bazı haklarımızda korunmuyor. Herşeyi özelleştiriyorlar
Özelleştirince o zaman bizden vergi alamazlar
Vergi her halükarda alırlar devletin binlerce kalem sosyal devlet olmak için harcama yapması gereken konu var
Ama keşke hepsini özelleştirseler bundan 1 ay öncesine kadar iki yıl boyunca devlet dairesinde bir işletmede bizim şirket bir iş yaptı
Bir yatış var bir yatış var akıllara zarar
Sosyal devlet dediğin şey, halktan topladığı vergiyi halkın refahına harcar. Bizde ise vergi 'her halükarda' alınıyor ama karşılığında hizmet yerine 'yatış' izlediğini kendin itiraf ediyorsun. Ben de tam olarak bu sistemin adaletsizliğini sorguluyorum, beni onayladığın için teşekkürler.
Devlet dairesindeki tembelliğin çözümü her şeyi zenginlere satmak (özelleştirmek) değil, denetim ve liyakattir. Dünyanın en yüksek vergilerini ödeyip sonra da 'keşke her şey özelleşse de paramızla hizmet alsak' demek, soyulmayı gönüllü kabul etmektir.
Erdoğan'a sağ olsun muhafelet eskaza iktidar olsa gøtümüzü taşla silerdik
Ömrü hayatında şehir değiştirmemiş insanlar, ülke kıyaslaması yapıp vatan gömüyor...
Gel de ağlama, gel de gülme.
Hayatında hiç fırın işletmemiş insan da bayat ekmeği ayırt edebilir. Kıyaslamak için coğrafya değil, göz ve akıl yeterlidir.
Demek ki 'Memnunum' diyebilecek tek bir mantıklı gerekçen yok ki, hemen karşı tarafa saldırıp konuyu dağıtma moduna geçmişsin.
Başka ülkeyi bilmem gerekmiyor; kendi cebimi, kendi geleceğimi ve kendi çektiğim zorluğu görebiliyorum. Konuyu saptırmak için bu kadar takla atmana gerek yoktu.
Kafan mi iyi :0
Kendi kendine kavga etmişsin
Değilim ama yapacak bir şey yok
Çok...
Değilim
Değilim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?