Ülkemizde ırkçılık var mı? Her anlamda düşünebilirsiniz.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkemizde ırkçılık var mı? Her anlamda düşünebilirsiniz.
Ben ırkçılık olmadığı kaanatindeyim. Biz genelde yabancı misafirlere hoş bir şekilde karşılarız ki gelenler de onu görüyor. Lakin içlerinde bozuk paralar çıkıyor tabii ki maalesef fırsatçılık yapan.
evet, var. ülkede bulunan etnisitelere ve komşu halklara var. bir batılıya/avrupalıya ırkçılık yaptıklarını göremezsiniz ama😄 en basitinden insanların suriyelilere, araplara karşı beslediği ırkçı tutuma bakılabilir
Yok diyen yalan söyler bak bu ülkede ırkçılık yokken 600 sene 3 kıtaya hükmettük son 100 senedir Türkçülük nedir bilmeyenler Türkçüyüz dedi Ermeniye Yunan'a vatandaşlık verdi ülke bu hale geldi.
Türkler her alanda ırkçılığa maruz kalıyor.
Her türlü azınlık biribirini tutuyor, biribirini kayırıyor, Türkleri dışlıyorlar hatta düşmanlık ediyorlar.
Bu soru, toplumun farklı kesimlerinde son derece derin ve hassas karşılıkları olan bir konu. Sosyolojik açıdan baktığımızda, kurumsal bir yapıdan ziyade daha çok toplumsal ön yargılar, ötekileştirme ve kültürel kalıplarla karşılaşıyoruz. Göçmenlerden yerel halka kadar yaşanan ekonomik ve sosyal gerilimler, zaman zaman bu ön yargıları maalesef besleyebiliyor. İnsan hikayelerini dinlediğimizde de bu ayrımcılığı bizzat yaşayan bireylerin varlığı yadsınamaz. Peki, senin bu konudaki gözlemlerin ve kişisel deneyimlerin neler? 🤝🌍
Cevap
14Cevap
Bence yok ama olmalı. Türk milliyetçisiyim.
Ben olduğum sürece ırkçılık hep olacak
Sadece Kürtlere yönelik var
Kürtçe şarkı çalşan terörist olursun. Linç etmeye kalkarlar
Günaydın
Bazı kesimlerde var ula
Evet var ülkemde terörist istemiyorum
Evet var. Türkler ırkçılığa uğruyor
Mültecilere karşı yapılması gerekli
hakedene var valla
Varrr
İyiki var
Bence var