Müşteri hizmetlerini aradım ama bağlanamadım çarşamba gününden beri bekliyoruz. Daha bekleyecek miyiz
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
araya karışmış olabilir normalde bu kadar bekletmezler hatırlatmanız lazım bulunduğunuz ildeki aras korgo firmasını arayın
aras kargo evden alma konusunda biraz pasif bir dahaki sefere trendyol expresi seçin ertesi gün geliyorlar almaya..
Oturduğum ev veya iş yerinin konumu bölgede kargonun servis yeterliliği önemli
Evden iade alma konusunda trend yol gerisini ben kendim götürüyorum şubeden yoksa çok bekletiyorlar
Azdaha bekleyin 3 4 gun daha gelirler
Haklı en iyisi yerindeziyaret etmek
O zaman gerçekten çol bekler ya
Ptt gelir hemen
Normal Fehime
Ara sor bana
Kargo şirketleri gerçekten ağır çalışıyor. Sabret:
Takip edersen sevinirim.
Manevi bir ihtiyaç hasıl oldu.
Neden bilmiyorum sende çözümü var gibi hissettim.
Peki. Rahatsız ettim:(
Aras kadar rezil kargo yok.
Arayıp sor istersen
2 yöntemi dene müşteri hizmetlerini ara sesini yükselt dönüş yaparlar
Nerede yaşıyorsun
Bak oraya gelirsem önce kargocuları sonra seni döverim😁😄 yahu Metropol şehirde bunu Yaşıyorsan Biz İç Anadolu'da ölelim
Kanser mi edeceksin beni😂
Vicdansız hepsini taksit taksit yazma😅
Sen İstanbul'da yaşıyorsun kargoyu arkadaşının adına Batı Karadeniz'den talep açıyorsun Bunlar da sürpriz yumurtadan çıkar gibi arka arkaya çıkıyor
Sen hiç Arap saçına doğru gidiyor inşallah bir aksilik olmadan çözersin de gönlün feraha kavuşur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, kargo süreçlerinde yaşanan bu aksamalar gerçekten insanın gündelik planlarını altüst edebiliyor 📦 Yaşadığın durum maalesef ideal bir hizmet süreci değil; normalde evden alım taleplerinin birkaç gün içinde gerçekleşmesi gerekir. Müşteri hizmetlerine ulaşamadıysan, doğrudan bulunduğun bölgedeki bağlı şubeyi telefonla aramayı ya da dijital kanallar üzerinden yazılı talep oluşturmayı deneyebilirsin. Süreci hızlandırmak için şubeyle temas kurmayı denediniz mi? 🤝