Hani Türk Kürt kardeşti 12 yaşındaki kardeşlerinizi taşlayacak kadar canavarlaştınız mııı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani Türk Kürt kardeşti 12 yaşındaki kardeşlerinizi taşlayacak kadar canavarlaştınız mııı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu ülkede şu an muazzam bir şekilde bu durumu kaşıyan insanlar çıkacak provekeye gelmemek lazım kuşum olayı iyice araştırmak lazım belkide Suriyeliler ama Kürdüz biz diyip üstlerine forma giymiş olabilir ha şiddet normal mi değil hele 12 yaşında çocuklara dikkatli olmak lazım
yine bir şeylerin peşindeler , bu ülkede türk düşmanlığı var kanka , kürt düşmanlığı yok , bak tatil yerlerine her mekan kürtlerin , her işletme onların batı olsun doğu olsun
Üzülüyorum bu yorumları görünce
yine bir şeylerin peşindeler derken kürtleri suçlamadım lafı yine istediğiniz yerden anlayıp yorumlayıp sunuyorsunuz bak , ne desek sürekli madur duruma düşüyorsunuz
Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum eğer Kürtler bu hareketi Türklere yapsaydı bütün halk ayaklanırdı
bende kötü bir şey demedim?
Çok üzüldüm inşallah gereken cezayı alırlar ordaki jandarma ben olsaydım bu kadar sakin kalamazdım
Bölücü nün ırk ı olmaz bu zonguldaktakiler bölücüler işte kendilerini taşlasinlar önce. Ulkeyi boluyorlar dusunsene guneydoguyq Turkler girince sırtlf Turk olduklari icin taslandigini duydunuz mu hiç?
İşte adam akıllı biri çıktı karşıma aynı şeyi yorumda söyledim Kürtler Türklere böyle bir saldırı gerçekleştirseydi ülke ayaga kalkardı
Buna zorbalik deniyor işte biri ulkenin bir kesimini bölümce vatansever sayiyor kendini obur taraf ac birakilmis tarla surmeye ulkenin obur ucuna ayaklarina gidiyor ve hala bölücü sayiliyorlar. Ne ala memleket dimi? Bu iki tarafli boluculuktir hem ulkenin vatandasini otekilestirip saldirmak suretiyle boluyorlar hem de karsi tarafi otekilestirdikleri icin onlar da oteki tarafa donüşmek zorunda birakiliyor. Bu taslanan adamlar bu ulke bizi istemiyorsa kendi ulkemizi mi kursak diye duşünseler onlari kim suclayabilir? Normalde dusunseler tamam ama bu saldiridan sonra kim olsa dusunmez mi?
Pislikler yaşasın kürt ve Türk halklarının kardeşliği
Durup dururken olmamıştır medya başka şekilde yansıtmış olabilir etnik köken tartışmıyorum
İnanamıyorum gerçekten bu zihniyete inanamıyorum
çocukların çeşme başında çekirdek kabuğu atma tartışmasıyla başladığını, iki aile arasında münferit bir anlaşmazlıktan kaynaklandığını detayı bu etnik köken için değil
O taşları alıp saldıranların bi tarafına sokmak lazım
amedspor mu? e bunlar direkt pkklı
Bütün siteler paylasmıs gördüğüm yerde ss aldım kendileri Amed Sporlu degil Zonguldağa fındık toplamaya gelen aralarında küçük çocukların da olduğu mevsimlik işçiler
Hiçbir zaman bitmeyecek gibi sanki de
Çok Şey Düşünüyorum'da Neyse
Bişey düşünmüyorum
Neden düşünmüyorsun bunu Kürtler Türklere yapsaydı o zaman tepkiniz ne olacaktı
Yine bişey düşünmüyorum
ÖLdürememis mi
Anlamadım?
Saldirmis o kadar...
Öldürememis mi?
Serefsiz ler
Bunlarin popon jop sokmak lazim
Bunlar kime dayanarak yaptilar