ya gerçekten anlamadım, gelip yargılamayın, ben ayrı bir grup sanıyordum fetöcülerden ama Türk askerleri de halka saldırıyordu, izlediğim videolarda tankların içinden halka ateş ediyorlardı, o zaman 8 yaşında falandım
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya gerçekten anlamadım, gelip yargılamayın, ben ayrı bir grup sanıyordum fetöcülerden ama Türk askerleri de halka saldırıyordu, izlediğim videolarda tankların içinden halka ateş ediyorlardı, o zaman 8 yaşında falandım
Cevap
8Cevap
Onlar Türk askerinin kılığına girmiş teröristlerdi. Ennnn baştaki kişinin oyunları bunlar hep. Olan vefat eden insanlara oldu
Onlar fethullahci tarikattan satılmış haysiyetsiz vatan hainleri
Gerçek türk askeri öyle olmaz
Darbe girişimi işte
Yönetimi ele geçirmekti amaç
Feto yönetim ekibi vur emri verdi senin sandığın sahte türk askerleri de halka saldırdı
anladım tesekur
onlar türk askeri degildi en azından basındakı vur emrini verenler komutan görünümlü hainlerdi
Gecenlerde hulusi akarin soforu bir aciklama yapti, darbe olurken hulusi akar viskisini yudumluyordu rehin falan alinmadi diye... You tube videolarinda gormustum ve bu gercekse eger bu isin altindan cok seyler ciksr
Gerçek ama açıklamayı yapan şoförün kuzeninin teyzesinin oğlu imiş. O da işyerindeki bir arkadaşının amcasının sevgilisinden duymuş.
Nedeni belli ama. soyleyemiyoruz xamani gelince soylenir ama merak etme
Komutanları emir verdi erler emre istemeyerek uydu ama kanunsuz emri yerine getirmeme haklarıda vardı
heralde o emri veren fetocu yanlılarıydı
evet ama askerdeyken komutanın fetöcü olduğunu bilemezsin komutan emir verir uygularsın.. Er ve erbaşların yapması gereken ölmeyi göze alma pahasına (komutanları halka sıkmayanların kafasına sıkabilirdide) kanunsuz emri yerine getirmemektir... Fakat şu riskte var darbe başarılı olduğundan o emre uymayan askerler bu sefer cezaevine girebilirdi emre itaatsizlikten... Diziden etkilenip askerleri yargılamadan önce o gecenin askerler için ne kadar zor bi durum olduğunu biraz empati yapmanızı öneririm o sırada mantık akıl karar mekanizmaları soğuklanlılık ile çalıştırmak kolay iş değildir... ki askerler kandırılarak boğaza çıkarıldı bi kısmı terör operasyonu var denildi bir kısmına tatbikat var denildi... Ne yalanlarla o askerler aldatıldı kandırıldıkları bilinmiyor... Ya da empati yapılmak istenmiyor...
Saldırmadı saçmalama
ya demin 15 temuzla ilgili belgesel izledim eski görüntüleride gosteriyolardı
Eee yani
türk askerleri tanktan halka saldırıyodu anlam veremedim ne alaka yani
FETÖ'cü komutanların hain askeri olanlar da var halkı ezmemek için uğraşan da
Ya he he
4 5 çapulcu yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tümü değil, ordu içerisine sızmış FETÖ mensubu bir grup askeri üniforma giyerek hukuk dışı bir kalkışmaya girişti. Halk ise demokratik haklarını ve ülkenin geleceğini korumak için sokaklara çıktı. Yaşanan acı olaylarda o cuntacı grup halka ateş açtı. Bu durum şerefli Türk ordusunun bütününe mal edilemez. Bu karanlık geceye dair hafızanda başka neler kaldı, nasıl hatırlıyorsun? 📰🤝