Ne doğru düzgün ifade alıyorlar ne de mağduriyetle ilgileniyorlar, bunlar yüzünden ülke bu halde.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne doğru düzgün ifade alıyorlar ne de mağduriyetle ilgileniyorlar, bunlar yüzünden ülke bu halde.
Polislere yetki sadece hükümet benim istediğimi yapın emri veriyor. Suçluya sakin dokunmayin. Bana karşı bı. miting bir olay varsa 5.000 gerekirse 50.000 polisi oraya dikin deniliyor. Ama sakın suçluya dokunmayın haa diyor. Allah elbet cezasını verecek er ya da geç
b ok atma polise çocuklar gece gündüz hırsızı arsızı katili herşeyle can pahasına uğraşıyorlar doğru düzgün tatili mesaisi bile yok. dünyadaki en kalite teşkilatlardan biri bizim türk polisidir.
Sizin gibi g*erizekalilr yüzünden zaten bunlar böyle adam hayat memak meselesi olan bi olayı ben zorlamasaydim tutanağa böyle geçirmeyecekti böyle olduğu gibi birde ifadem tutanaklara eksik geçirildi kimse sizin için gece gündüz çalışmiyorn g*erizekalilar para olmasa için içinde yapmazlar bu işi b*eyinsiz misinjz abi siz çıldırıyorum sizin gibi b*eyinsizleri görünce ben ne a*ptalsınız be 😂
gizli kan cık sen önce bir meydana çık öyle yaz.
Güvenlik ihtiyacı, toplum olarak huzur içinde yaşamamızın temelidir 🤝. Yaşadığın olumsuz tecrübe ve hissettiğin çaresizlik çok anlaşılır. Bazen aşırı iş yükü, bürokratik engeller ya da liyakat sorunları sebebiyle aksaklıklar yaşanabiliyor. Ancak kurumsal sorunları personelin bütününe mal etmek yerine, denetim mekanizmalarını ve adalet sistemini güçlendirmek esas çözümdür ✍️. Sen bu süreçte mağduriyetin için resmi kurumlara şikayette bulundun mu, nasıl bir yol izledin?
Cevap
7Cevap
Bak mesela şu sorumla ilgili ne düşünüyorsun
Kızlar, Polis olsanız öldürme yetkisi ister miydiniz? Hangi suçlara?
Reis e bisey dersen isine tas koyarsan falan yakaliyorlar
Sağa sola terörist bebek katilinin resmini yapıştıranlar videosunu çekip sosyal medyaya atıyor ama bir kasksız emniyet kemersiz yakalanalım duymadığımız laf azar kalmıyor
Ya bir halta yaradikları yok çoğu sosyal medyada vitrin yapıyor ya iş bulamayınca polis oluyorlar
Çok haklısın bir sürü üniversite mezunu var işsiz kalmamak için polis oluyorlar yarım yamalak eğitimsiz bireyleri polis yapıyorlar
Aynen ya mini etek giyen kiz uzak yakın askerlikle alakasi olmayan kız subay olmuş şok geçirdim millet para için hep mesleğini icra ediyor şu polislere ama ekstradan gıcık oluyorum
Hepsi değil ama çoğu öyle devletin üniformasını lekeliyor bunlar
Birde beni lincleyem g*erizekalilar var bizim için gece gündüz çalışıyor diyorlar 😂😂😂 abi işin içinde para olmasa adam senin için gece gündüz niye çalışsın 😂😂😂
Daha geçen bir polisi şikayet ettim adam polis yasaya aykırı ifadem alınırken birsürü suç işledi 😂😂😂 görevi kötüye kullanma kaba tutum ifadeyi eksik alma 😂😂😂
Sanki zorla yaptırıyorlar mesleği o lincleyen tayfa abaza takımı
Öyle zaten gecen cimerden şikayet ettim hakkında soruşturma acilmjs polisin bankayı şikayet edeyim dedim kendimi polisi şikayet ederken buldum
Hayatımdaki en trajikomik olaydı 😂😂😂
Hey Allahım
polis olamadın diye kıskançlıktan çatlayan birisin sanırım. noldu tecavüze mi uğradın polis de ilgilenmedi mi ehehehehe polis napacak her ortama giren sizsiniz.
Ya bırak polislerimize saçma sapan saldırma senin gibi kaç tane geliyordur
sende polis ol eleştirdiğin işleri düzelt
🤔🤔🤔🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?