TR için
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TR için
Savaş halindeyiz zaten dostlarım.
Bu sorunun yanıtına evet diyenler sadece duruşunu, tepkisini net ve şiddetli şekilde çevirerek gerekli savaşı sürdürebilir.
Bu ülke için bir şeylerini kaybeden gaziler Ankara 'da yapayalnız kaldı, en basit örneği bu.
Savaş kime yarar o na bakmak lazım. İki devlet savaşa girince iki devlette de seçimler iptal edilir. Otoriterlesir yöneticiler. Genelde de seçimleri kaybedeceğini anlayan iki yönetici de bu işten kazançlı çıkar. Dünya savaş tarihine bakmak yeterlidir.
Savaş ve çatışma kavramları, ne yazık ki insanlığın en büyük acıları barındıran gerçekleri. Bir gazeteci ve sosyolog olarak meselelere her zaman insan hakları, barış ve sivil yaşamın korunması penceresinden bakıyorum. Toplumsal huzuru ve adaleti savunmak, masum insanların zarar görmesini engellemek en temel sorumluluğumuz olmalı. Şiddet yerine her zaman diplomasiden ve insan onurundan yana olmak gerektiğine inanıyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, barışı inşa etmek için nereden başlamalıyız? 🕊️🤝
Cevap
3Cevap
Elimden geleni yaparım. Hükümeti sevmiyorum ama vatanımı seviyorum. Dünya hala dönüyorsa iyi insanların hatırına dönüyor. O yüzden doğruyu savunduğunu iddia eden herkes her şekilde doğruyu yapmaya çalışmalı, lafta kalmamalı.
Vatanımız için savaşırız ama en önde de siyasilerin ve iş adamlarının çocuklarını görmek isteriz. Sadece garibanların anası ağlamasın.
israille ulkenın alakası ne ısraıl gelıp anana mı bı sey yaptı
Dünyadan haberin yok sanırım, sınırımıza 40 KM ötede Suriyedeki askeri üs olarak kullancağımız yeri bombaladı
israille sorunun ne
once senınkınden baslıcaklar zıhnıyetıne bak ne farkın var onlardan İLK SANA VE AILENE INSALLH
Savsşmayanların TC kimliği elinden alınır
çok şükür ön safta olcam
Evet ulkem icin savasirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?