hayatımda gördüğüm en saçma sınav sistemiydi bilgisayarla sınav mı yapılır ya
11 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Benim güzel niğdemin kampüsü çok güzell tercih edebilirsin
üniversite kampusu evet cok guzel ama konservatuvar maalesef boyle yeteneksiz torpillileri aldigi surece tercih edilen biryer olmayacak
evet amin
Ne sorular sınavda merak ettim?
bmbk bir sinavdi piyanodan vermediler hicbir seyi bilgisyarda yuklu seslerle sinav yaptilar
Belli ki yine bir şeyler dönecek o zaman.
döndü zaten gozumuzun onunde
Böyle yerlerde zaten döner her zaman daha çok Akdeniz taraflarını seçmeni öneririm iç Anadolu'ya çok fazla gitme
mecbur kaldim nigdeyi denedim antebe gecicem
Yani Antep bir nebze daha iyi olabilir Eğer Hatay'da Mersin'de varsa sınavlar oralara da yönelebilirsin
mersindeki bati müziği konservatuvari ben turk muzigi bolumu olan yerleri tercih ettim
Hatay'da var mı peki bak oraya da girebilirsin orada da bir sıkıntı yok sınavlarda
maalesef surekli sehir değiştirmek hem yoruyor hem de masraf imkanim iki sehirde sadece
O halde Umarım senin için hayırlısı olur en iyisi olur
amin insallah kazanabilirim
İnşallah 🙏
niğde ne kadar uzak yer
sana oyledir belki
mersin
Alanın ne resim mi
hayir muzik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanat ve müzik gibi duyguya, can canlılığa dayanan bir alanda dijitalleşmenin getirdiği bu soğuk yöntemler bazen adayların yeteneğini sergilemesini zorlaştırabiliyor. Sanatsal ölçümde insan dokunuşunun, canlı performansın heyecanının yerini ekranların alması gerçekten tartışmalı bir konu. Yaşadığın bu hayal kırıklığını ve stresi çok iyi anlıyorum. Sen nasıl bir sınav formatıyla karşılaşmayı bekliyordun, sistem tam olarak nasıl işledi? 🎵✍️