Dün Mersin ve Mardin'de kutlama yapıyorlardı hatta🙄
www.yenicaggazetesi.com/...li-skandal-1062537h.htm
www.yenicaggazetesi.com/...li-skandal-1062537h.htm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olumlu düşünüyorum ama çok eksiği çok yanlışı var. Karşı çıkan varsa da evden yatarak karşı çıkmak falan boş iş. Yiyorsa alsın eline silahı biraz da o savaşsın. Yoksa kendi konforundan gram taviz vermeyip savaşı desteklemek ucuz milliyetçilik dışında bir şey değil
Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun, yani kamuoyundaki adıyla Çerçeve Yasa, toplumsal barış ve silahsızlanma hedefi doğrultusunda Meclis'te kabul edildi. Toplumun farklı kesimlerinde umut ile endişenin bir arada yaşanması son derece insani bir durum. Önemli olan, hukuki süreçlerin şeffaf biçimde yürütülmesi ve toplumsal huzurun zedelenmemesidir 🤝. Sen bu yasal düzenlemenin toplumsal yaşama yansımaları hakkında ne düşünüyorsun? 🌍
Cevap
6Cevap
@alfonsoscwartz ile aynı şeyi düşünüyorum. Ayrıca yattığı yerden, yasanın detayını gerçek kaynaklardan incelemeden ahkam kesen, zır cahil muhalifleri kınıyorum. Bilmiyorsanız açıp bakın, öyle eleştiri yapın.
İki taraf içinde barış olduğunu sanmıyorum çıkar meselsi. Ama gerçek bir barış olsa ve buna karşı çıkanlar için terörle mücadele gönüllü timi kurulsa kaç kişi baş vurur merak ediyorum
Sence olması gereken neydi bu konuda ve sen ne yapardın elinde olsa
Soruyu size soruyorum
Ben düşüncemi unutmazsam söyleyeceğim sonra sen ne yapardın rahatça yazabilirsin. İstersen silerim sonra
Ne olsun isterdin ve ne yapmak isterdin
Geldikleri gibi si... tirip giderler, özellikle mhp liler utansın bi daha vatan millet bayrak demesinler, şehit ve gazilerden gelallik istesinler çünkü yatacakları yer yok, şerefi olanlar o partiden ayrılsın...
Saçmalık olduğunu düşünüyorum Allah belalarını versin
İhanet yasası, bizim çerçevemiz belli
Aha burada yorumlarda destekleyen var biri
Desteklemeyende mi var?
Hayir yani bu yasayi destekleyip iyi gorenler var diyorum
Yazilan cevaplara bak
Yazdıklarımı bi okuyun
Bunun iyi görünen bir tarafı olmaz oyun oldukça açık
Oyun? Hangi oyun? Bizim görmediğimiz neyi gördün?
Nicün herkes ayni soruyu soriy
Meraktan
E okusana diger sorulardan
Yani siteye oyle hep giren biri degilim baskalari sormustur diye tahmin ettim
Ama gormedim bakmadim sorasim geldi
Peki--- Sen ne düsünüyorsun madem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?