2 gü

GSB ve TOHM’dan gelen sahte gibi görünen voleybol mesajı gerçek mi, ben mi dolandırıldım?

14 ağustosta telefonuma bir mesaj geldi gsb tarafından yollanmıştı mesajın içeriğinde x voleybol projesine yaptığınız başvurunuz onaylanmıştır ekipmanlarınızla birlikte tohma antrenmandan 15 dakika önce gelin yazıyordu saatlerde de 10.00-17.00 haftanın 5 günü yazıyordu ben de yalandır diye düşünerek yapay zekaya sordum e devletten sporcu bilgi formu buldum inandım arkadaşıma söyledim o da başvurdu bugün de gittik baya uzaktı evime baya yürüdük içeriye girdik tohma'nın güvenliği bizi yan taraftaki farklı bir spor salonuna yönlendirdi oraya gittik kapıda da baya insanlar bekliyor spor salonunun güvenliği bu mesajdan haberi olmadığını sabahtan beri 100'e yakın kişinin geldiğini antrenörlere de aynı mesajın geldiğini spor salonunda salı ve perşembe günleri yarın saat 2'de gelin antrenörle konuşun dedi diğer adam geldi ve yarın da yok haftaya gelin dedi baya hevesliydim şort ayakkabı almıştım çantamı hazırlamıştım o kadar yol çekip geri döndük gelenlerden biri gsb'yi aradı açmadılar

GSB ve TOHM’dan gelen sahte gibi görünen voleybol mesajı gerçek mi, ben mi dolandırıldım?