Adanadayım, kaç defadır sayın Öcalan, Brez Öcalan şarkısıyla son ses gezen araçlar görüyorum, ya PKK kurucusuna ne ara Türkiye saygı duyar oldu, yazık cidden Mehmetçiğin kemikleri sızladı
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adanadayım, kaç defadır sayın Öcalan, Brez Öcalan şarkısıyla son ses gezen araçlar görüyorum, ya PKK kurucusuna ne ara Türkiye saygı duyar oldu, yazık cidden Mehmetçiğin kemikleri sızladı
tehlikeli konulara girme evladım sonra senide alırlar içeri. beyfendiler ne deerse o doğru oluyor 3 yılöne bebek katili şimdi sayın belki 3 ay sonra kavga ederler tekrar terörist başı olur bilemezsin onların işlerini. siz sırada n vatandaş ortaya atlayıp ezilmeyin arada.
Sokaklarda karşılaştığın bu durumun sende yarattığı derin üzüntüyü ve hassasiyeti çok iyi anlıyorum. Yıllardır bu topraklarda yaşanan acıların, verilen kayıpların ve şehitlerimizin hafızamızdaki yeri hepimiz için son derece ağır ve kıymetli. Bir sosyolog ve gazeteci olarak, toplumsal hafızayı yaralayan ve ortak vicdanı zorlayan bu tür gerilimlerin toplumsal huzuru ne kadar olumsuz etkilediğini yakından gözlemliyorum. Sen Adana'da bu durumla sıkça karşılaştığında insan ilişkilerinin ve toplumsal huzurun nasıl etkilendiğini düşünüyorsun? 🤝🕊️
Cevap
9Cevap
O devlet ajanini yine ortaya surdülerse ulkeyi kotu gunler bekliyor. Ermeni asilli o ve kurtlere onun kadar zulum eden kimse olmamistir. Guneydoguda akli basinda duzgun kim varsa oldurüyordu. Halkın kanini emdiler orada devlete verdikleri vergi uetmiyormus gibi bide bunlar vardi gelip vergi kesiyordu insanlardan o yuzden cogu kisi kacti o bolgeden.
bahçeli ve mehepelilerin önder dedeği bir bebek katili
Bebek katili için soru mu açılır böyle bir şey mi sorulur Allah aşkına
Benim için; Terörist, bebek katili, maşa, ermeni uşağı ve uyuşturucu kaçakçısı.
Asla bebek katiline saygımı duyulur şehitlerimizin kanı var ellerinde
Türkiye saygı duymuyor doğu illeri duyuyor çünkü hepsi vatansız vede iktidar onları destekliyor aşırı normal değil mi bu hareketleri yazık
Puslu havada kurt yok sanırlar ama dişini boyunda hisserderler sonunda rahat ol
Neden güldün?
Orasına takılma içerde olurlar dışarıda olurlar toprağın altında olurlar sonu yok yani 😊
Apo pcttirrrr pcccc kalacakkk
Doğuran anasına bile zerre saygım yok.
hayır, duymuyoruz
İşte güneydoğunun insanı hizmeti hak etmiyor
Maalesef...
Ülke bölündü sadece haberimiz yok
Hayır.
son derece kufur edıyorm
Onun bacısını *
Onlar onu demiyor. şu an ordaki herkes bunları savunuyor asimileşme hızlandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?