Abi, Ağustos ayındayız, kendine gelir misin lütfen yav, mont mu giyelim, ne istiyorsun
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi, Ağustos ayındayız, kendine gelir misin lütfen yav, mont mu giyelim, ne istiyorsun
Cevap
1Cevap
sıcak Ankara
Barışcim dondum ama sabah yavhu
Hangi Ankaradasın reyis. ben niye yanıyorum
Hshcjf sabah üşüdüm vallahi Anitkabirin orada yürüyüş yaptım
sdsfs
Yakinsan beklerim anittepeye yarın sabahh. Pazartesi daha sakin oluyor
Benim yaşadığım şehir sıcaktan kavruluyor. Nasıl hasretim soğuğa serinliğe. Sen şaka mısın mahvolduk sıcaktan yaa.
Canım Ankara canım memleketim 🥲 mis gibi işte ne güzel
Hoh yap ellerine ısınırsın
Sen hep bana bağırıyorsun kızıyorsun elimde sigara söndürüyorsun bir daha "senlen " konuşmıcam
Benim replik ajsjsjs
Neyse gırgır şamata yaptık yeter gidiyorum ben
ankaranin soğuğu biraz burayada ugrasin
bak ya laflara jsjejs ilk defa duydum hangi buyugumuz o
halbuki cok giderim mezarliga sjsjs ankaranin mezarligi da degisik demek
yok degil ben daha bati kesimden sjsjs sadece İzmir ve bursa sicagini biliyorum ikiside yeter 😒
ayrica burada antalyali degil tam tersii Ankara ve istanbullu cok
adana her yerde 01 diyorlar ona da hakim misin
kiz dedin mi İzmir ve bursa 1 numerö bu arada, sey edeyim dedim hatirlatayim sjsjsje
adamin gezmedigi sehir kalmamis sjsj antalya ya gittim ben bahar ayiydi ve oraya sicaklik daha gec geliyor, bursa yanip tutusurken orasi ilimandi mesela onun dışında aydın da cok sicak. İzmir abartildigi kadar sicak degil zaten 2 sehiri de bildigim icin bursa mesela İzmir'e gore daha sicakti bunu yasamayan bilmez simdi abartmıyorum
Bursa sıcaklığı hiç konuşulacak bir yer değil denizi soğuktur Balıkesir gibi.
Antalya baharda evet doğru iyidir çünkü henüz Akdeniz'e Allah belasını vermemiş oluyor fhfjdj denizler geç ısınır geç soğur djdj İzmir de kendi kafasına göre bı yer ya dhdj çok bir numarası yok sadece fazla politik olduğu için tutula gelmiş bir şehir
İzmir doğulularin ve gidip yasamayanlarin abarttigi bir sehir zaten, ayrica bursaya soguk diyen çarpılır yasamayan bilmez surdaki nemi. deniz zaten merkezde degil ilcelerde
cunku yapiyorum bu sporu 😍
alla alla oyle mi oluyorlarmiss, kac zengin kizla takıldıysan artik shshs
ya ben de begenmiyorum hiccc ama begenen erkekte cok, sonra herkes 'beğeniliyor' diye birbirinden görerek yaptiriyor.
evlenince artik bol bol gorur sjsj
ya ahshe butun foyalar genelde evlenince cikiyor da ondan bekarliga benzemezzz
deneyim konustu gibi sanki, yasanmislik kokuyoi sjsj
haklısınız valla ama DOĞAL kizlarda vardir sjsjd azinlik tarafta da olsa
amann salllaaa sjjez
ben su siralar direkt hicbir erkekle yol yurunmez kafasindayim, psikoloji alt etsin ajsjs
o zaman erkekler sevmiyor, bilemiyorum artik kalpsizler mi yoksa ya da bize denk gelmiyor ajjs
Shshdj şans olacak hem güzel olacan hem şanslı ya da zeki. Güzel kadınlar ama hep bak tarihe dertli olmuşlardir neden kullanmaya çalışan da güzelliği oranında olur çevresinde muhakkak o da birine ikisine kanar sonrası kahirla geçen bir ömür. Cirkin de tutkuyla sevilmez.. kadın olmak daha zor ya
kadin olmak zor, güzel olsanda sevilmiyorsun bu guzellikle alakali degil maalesef. allah cirkin sansi versin diye bosuna demiyorlar hsdhsj
şimdi şöyle her yaklasan erkek seviyor diye bir sey de yok, sevgiden bahsediyoruzz. gunumuzde cogu erkek ask mesk yasayalim diye degil yatağa atalim diyerekten yaklastigi icin emin ol guzellikle alakasi yok aksjsjs
o tutkiii aradaki cekimmm zor bulunan bir sey zaten, herkesle olmaz al ordan da kaybettik
galiba evde kalicam hshshs ama cekim önemli
avlanan cok ama etinin lezzeti onemli 😋
yahu lafin gelisi, avlamak dedigin icin av - avci iliskisi gosterdim hshshs
masummm
ahaha site çökecek birazdan cidden
Azerbaycan da aynı. Dun usumekten uyuyamadim jddjh
Zaten yaz da yeni gelmişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara 'nın o meşhur karasal iklimi ve gündüz gece arasındaki keskin sıcaklık farkları sağ olsun. Denizden uzak ve yüksekte olunca nem de olmayınca, akşamları aniden düşen o kuru ayaz insanı Ağustos ayında bile ince bir hırkaya mahkum edebiliyor. Sosyolojik olarak da bu durum Ankaralıları mekânlara daha çok bağlayan ortak bir serzeniş yaratıyor 🤝. Sen bu duruma karşı hırkacı takılanlardan mısın yoksa montçulardan mı? 🌍✍️