Yine bir tarikat ve yine kirli işler, kirli ilişki ağı, neden bu tarikatler hep böyle pis işler içinde oluyor? Buna da FETÖ benzeri ikinci bir FETÖ terör yapılanması denilebilir mi? Bunlara da Alici diyebilir miyiz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yine bir tarikat ve yine kirli işler, kirli ilişki ağı, neden bu tarikatler hep böyle pis işler içinde oluyor? Buna da FETÖ benzeri ikinci bir FETÖ terör yapılanması denilebilir mi? Bunlara da Alici diyebilir miyiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1950 lilere dayanıyor kurulması sadece chpye oy verdikleri için operasyon yapıldı bu arada crmatçi degilim en başından beri kapatılsaydı diğerleride kapatılsa bu arada
Hangi partili olursa olsun bu tarz yapılanmalara göz yumulmamalı çünkü hepsi din istismarcısı
Katılıyorum sana atatürk sevmedikleri için göz yumuluyor bunlara
Konunun tarikat ile alakası yok ve hepsi aynı değildir. Ülkemizde casusluk yapmak isteyenler atatürk ya da tarikat maskesi takıyor daha bilmediğimiz neler var
Doğru, konunun tarikatla ilgisi yok, konunun uçan kuşlarla ilgisi var.
İyi de bütğn bu tarz yapıların ki başta fetö oşmak üzere en büyük destekçisi mevcut hükümet diil miydi 🤔 arşiv unutmaz youtobda aç bsk nasıl metiyeler düzüyorlar ve yalvarıyorlar fetöye ne olur dön bitsin bu hasret diye
Siyaset senin zekan ile anlaşılacak bir şey değil vaktiyle onların desteğini alır işi bitince tekmeyi basarlar fetö denileş sahıs ile kılıçtaroğlu amerikan gezisinde 7 saatlik kayıp rotasında görüşmüş idi eğer seçimi kazansa bir müddet akpyi bitirmek için kullanır sonra onlara bu operasyonları yapardı tarikatlar falan partilerin işine yaradığı sürece kıymetlidir bu gün süleyman yarın menzile operasyon düzenlenecek..
Ooo bera ramazan böyük resmi görmüş, böyük akıl, böyük zeka. Vay vay vay.
Türkiye'deki bütün cemaatler öyle bu bilenen bir şey zaten yıllarca bir şey yapmaması garip
Destekçisi hükümet olduğu için olabilir mi
Tarikatlar kapatılmalıdır.
Kapanmaz, maalesef fetöyü de bunları da tüm cemaatleri bizzat devlet yani mevcut hükümet besleyip büyüttü sonra yine kendileri zarar gördü
Kimin israil bağlantısı olduğunu herles biliyor. Ayrıca bunların devlete sızma derdi falan yok önce menzilcilere baksınlar götürüyorlar devleti bunlarla da uğraçıyorlar.
Zaten menzilcilere bir dalarlarsa ortalık hepten karışır kimin kimlerle bsğlantıdı var çok kirli çamaşırlar dökülür ortalığa, işin özü tüm bu yapılanmalarım hepsi din istismarcısı din tüccarı
Haklısın, ama ben dertlerinin vemaatler olmadığını düşünüyorum. Kendilerine karşıt oldukları kendilerini desteklemediklri için gidiyorlar üstlerine
Küçükken yazın kuran öğrenmem için bunların kursuna gönderilmiştim çok değişik kafalar, daha o yaşta anlamışım bir kere gittim bir daha gitmek istememiştim.
Benide babam daha 10 yaşındayken bir zikir sohbet gibi yspılan bir normal aile evine göndermişti baya normal tanışma sohbet faslından sonra ışıklar kapandı herkes yere oturup kafa saşlamalı zikir falan, ben tabi acayip tıtstım bir daha da gitmedim ve ondan sonra hep korkmuşumdur böyle cemaat tarzı şeylerden
Ona bakarsan çoğu tarikat çöpe atılmalı
Kesünlikle, daha menzilcilerin yediği haltlar çıksa ortaya kimbilir neler olur
Fetö yan çar