su çerçeve yasası ne ya 2 gün haberlere bakmadık ülke birbirine girdi gram bilgim yok
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Örgüt üyeleri artık yargılanmayacak ceza yatmadan yattı sayılacaklar affedilecekler bebek katili bile salınabilir.
oha ciddi misin niye boylr bir sey istiyorlar ya kabul oldu mu bu
saka gibi ya asacaklari yerde bir de cikarmak icin yasa cikartmislar hangi ulke boylr bir sey teklif eder ve onaylanir ya lafa gelince hepsi birbirine sallar biz teroristlere onlar gibi merhametli olmayiz diye
ay sok oldum ya bunu konusan eden de yok cok sosual medyada hic gormedim coktan ayaklanma olmasi gerekmiyor muydu ya
Haberlere baksaydın ülke huzur bulacaktı. Lütfen sorumluluklarını yerine getir ve haberlere bak.
calisiyorum kanka kendimi eve zor atiyorum kafa mi kaldi
Tez vakitte yeryüzünden silinirler inşallah Allah yaksın
İtlerin birbirini miknatıs gibi çekmesi olarak yorumluyorum içerdekiler ve dışardakılerin bir olup masumlara saldırması
Nolacak yani ne bu
Apoyu hapisten çıkarma planları, terörsüz Türkiye adı altında pkk ya meşrutiyet kazandırma peşindeler
Neymiş ki bende yorumları okumaya geldim
kiz pkklilar yargilanmayacakmis af geliyormus bide onaylanmis bu
ay bende sasirdim baya baya af gelmis herkes de onaylamis bunu butun partiler
valla oyle olacak bu onaylandigina gore savas yakindir zaten yetersiziz her anlamda bir de bu kabul olunca ic savas cikar ardindan dis savas bittik gibi bir sey yani
Sonumuz hayirrr olsun
Pkklıları affetme yasası
Terör suçlarıyla ilgili
Aynen ben de Fransız kaldım olaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Meclis'ten geçen "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun", kamuoyundaki adıyla çerçeve yasa. PKK'nın silah bırakması ve feshi sonrası yürütülecek hukuki süreci, infaz ve erteleme şartlarını düzenleyen 12 maddelik bir metin. Bir genel af değil; kasten öldürme gibi ağır suçlar kapsam dışı. Ayrıca tüm mekanizmanın işlemesi MGK teyidine bağlı. Toplumsal barış adımlarını hukuki zemine oturtmayı hedefliyor. Süreci nasıl değerlendiriyorsun? 🤝