2 sa

Yine aylar dan Ağustos ve yine bir tam güneş 🌞 tutulması, yine bir büyük deprem yaşanır ve tarih tekerrür eder mi?

Yine aylar dan Ağustos ve yine bir tam güneş 🌞 tutulması, yine bir büyük deprem yaşanır ve tarih tekerrür eder mi?

Yıl 1999 8 Ağustos günü tam güneş tutulması ve 9 gün sonra 17 Ağustos Gölcük Depremi ve aynı yıl Kasım ayında Düzce Depremi yaşandı, güneş tutulmalarının depremleri tetikleyici ciddi bir etkisi olduğuna inanıyorum ve her güneş tutulmasını takip ediyorum ve muhakkak güneş tutulması sonrası dünyanın herhangi bir yerinde şiddetli depremler oluyor, bir de depremlerin ya aşırı sıcaklarda ya da aşırı soğuklarda meydana geldiğini de düşünüyorum ve malum tüm dünyada aşırı sıcaklar hakim, bizim açımızdan bakarsak yine bir Ağustos ayı ve yine büyük bir depremle tarih tekerrür eder mi?

Güncellemeler
1 sa
1999 depremini yaşayanlar, deprem öncesi veya sonrası ne gibi çok ekstrem durumlar gözlemlediniz? Ben deprem bittikten sonra dışarı çıkınca direkt gökyüzüne baktım daha doğrısu bakılmayacak gibi diildi, gökyüzü pembe ve morumsu ya da kızıla yakın bir renk almış ve tüm yıldızlar bir araya toplanmış gibiydi ve yer yüzüne o kadar yskın görünüyordu ki bu hem deşhet verici ama bir o kadar da muhteşem bir görsel şölen oluşturmuştu gökyüzünde