Şehitlerin hakkını asla ödeyemeyeceksiniz. Şu an milletçe bir şeyler yapmazsak ülke elden tamamen gidecek
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şehitlerin hakkını asla ödeyemeyeceksiniz. Şu an milletçe bir şeyler yapmazsak ülke elden tamamen gidecek
Cevap
9Cevap
Sence özel harekat polislerine geniş yetkiler olmalı mı? Bence olmamalı ama senin düşüncen nedir? Operasyonda örgüt üyelerini yaralı almadan direk öldürmek yetkisi olmalı mı sence @sorryimnotreadyyet
Kesinlikle olmalı çünkü bu ülke meselesi
Sende özel harekat olsan ve öyle bir öldürme yetkin olsa hiçbirini canlı bırakmada acımadan zevkle öldurür miydün
Evet çünkü hakediyo trrstler
Birde şunu sormak istiyorum. Aralık ayında Işid operasyon olmuştu Yalova'da. Operasyon oldu evde kadın ve çocukları da vardı ve o hassasiyetle yapıldı ve çatışma sonunda 3 polis hayatını kaybetti 6 daişli ölü olarak ele geçirildi ve evdeki kadın ve çocukları sağ olarak teslim alındı. Bazı yorumlara göre o çocuklar da büyüyünce aynı zihniyet olacak (itten it doğar diye laf varmış) babaları gibi olacak. İntikam ve eylem falan yapacaklar ya da yapabilirler o yüzden onlar da tedbir öldürülmeli acınmamalı ve vatan için kökü kurutulmalı öylelerinin " mantığı doğru mu sence
(Düşünceni rahatça yazabilirsiniz istersen sonra silerim cevabını)
Çocuklar o ölen trstlerin çocuğuysa onlar da yok edilmeli
Anladım sende olsan bu yetkin olsa hepsini çocuklarıyla beraber (yukardaki sebepten dolayı) acımadan memnuniyetle öldürür müydün (onların çocukları oldukları kesinse)
Evet
Birde bir operasyonda uyutma taktiği vardı onu sormak istiyorum. Önceden eve gaz salıp uyutmak ve sonra hepsi uyurken ve direnç göstermediklerinden dolayı rahat ve güvenle hepsini vurmak.
Sende pöh olsan bu yetkin ve yöntemle örgüt üyelerinin evine gaz salıp hepsini uyutup sonra içeri girip uyuyan militanların hepsini çocuklarıyla beraber yaşa bakmadan kafalarına birkaç el sıkarak adeta beyinlerini açarak (kurşunun çoksa) zevkle öldürür müydün hepsini bu yöntemle? (Örgüt mensubu oldukları ve çocukların da kendi çocukları olduğu kesinse)
Evet bu daha iyi
Anladım güvenli ve rahat yolu yapardım ve hepsini bu şekilde beynini açarak zevkle öldürürdüm diyorsun galiba.
Peki şunu da sormak istiyorum güvendiğin arkadaşın bunu yaparken seni videoya alsa kabul eder miydin ( ""sadece bir şehit yakınına göstereceğiz"" dese ve doğruysa,)
Hayır
Neden? (Doğru söylediği kesinse?)
Videoda görünmek istemem ama doğru söylüyosa olabilir gurur duyarım
Öyleyse şöyle düzeltmeli sorayım:
Uyuyan militanları ve yaşa bakmadan çocuklarını kurşunun da bolsa hepsinin kafasına birkaç el adeta beyinlerini açarak zevkle öldürürken (Yüzün görünmemesi şartıyla) doğru söylediği kesin olan arkadaşın videoya çekebilir mi? Bu şekilde hem yaptığın şeyi rahatça çok zevk alarak yapmış olur hemde gurur duyar mıydın izleyendiği için?
Buna yesmi
Yazdığım şekilde okey mi
Oldu olcak doğuyu komple verelim, sinirim bozuluyo şu yasayı duydukça sdlkfsdifksd
Bu da olur yakında hiç merak etme
şaşırmam, neyse sinirden kendimi pıçaklicam ben
çok sinirlendim lakin Türklerin onayından geçmeyen böyle zoraki kanunlar kalıcı olmaz. bunlar amerikaya yaranmak ve iki oy daha fazla alabilmek için memleketi satmakta hiçbir sakınca görmüyorlar.
Gün gelir de korudukları yılanlar elbet bir gün kendilerini de öldürür
Bunların da bunlara oy verenlerin de yatacak yeri yok. Üstüne bastıkları topraktan utanmalari lazım
Akp ne yaparsa doğrudur vardır bildikleri (nemalanan nemalanıyor) bu ülkeden hala umudunuz mu var
Amaçları çanakkalede yenemedikleri, istiklal harbinde bitiremedikleri, aryan Türk milletini yenmek. Asla kazanamıycaklar çünkü aryan olan Türkü ve onun devletini hiçkimse yıkamaz.
Sonunda kazanan hep aryan Türk milleti olur
Affetmiyorum hakkımı helal etmiyorum.
Bu alenen vatana ihanettir. Destekleyen de ben Türk'üm falan demesin gitsin bir gen test yaptırsın
Allah'a havale ediyorum ne diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal hafızamızda taşınması gerçekten zor, derin acılar barındıran hassas konulardan birine değinmişsin. Yaşanan kayıpların ve şehitlerimizin bıraktığı izlerin her birimizin yüreğinde ne kadar büyük bir yara açtığını çok iyi anlıyorum 🤝. İnsan odaklı ve adalet duygusunu merkeze alan bir yaklaşımla, hukukun üstünlüğünü koruyarak barış ile güvenliği sağlamak hepimizin ortak arzusu olmalı ✍️. Sen bu süreçte adil bir toplumsal huzurun nasıl inşa edilebileceğini düşünüyorsun?