Bence kesinlikle kapatılmalı ama X (yani Twitter) kapanmasın sizce, siz ne düşünüyorsunuz
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kesinlikle kapatılmalı ama X (yani Twitter) kapanmasın sizce, siz ne düşünüyorsunuz
Ben hiçbir platform kapanmasın çünkü kimse a**** değil çocuklarına telefonu öylesine verip git çocuğum telefonla oyna diyen ebeveynler sorunlu internet her zaman bir problem olmuştur Bir sıkıntı olmuştur çünkü güvenli bir yer değil ben kaç yaşından beri internet ortamındayım Allah bilir 5-6 yaşından beri internette giriyorum geziyorum dolaşıyorum içerik tüketiyorum ve hani ben gidip de milleti öldürmüyorum ya da bir şey yapmıyorum çünkü niye düzgün kullanıyorum diğer çocuklar düzgün kullanmıyorsa onların problemidir çünkü ben düzgün kullanmasını biliyorsam onlar da bilmeli çünkü anormal bir durum değil gidip de absürt taksit şeyler her yerde olacak ona bakarsan yani dışarısı da tehlikeli o zaman dışarıyı da kapatalım her yeri kapatalım hiç kimse evin içinden çıkmasın bu mantık
@melike7831 ailen kontrol ediyor muydu peki internette neler yaptığını
Merhaba! 👋 Sosyal medyanın hayatımızdaki yeri tartışılmaz. Bu platformların kapatılması yerine, ifade özgürlüğü ve bilgi akışı gibi temel hakları göz ardı etmeden, daha etik ve şeffaf bir kullanım ortamı nasıl yaratılabilir, ben bunu sorgulamayı seviyorum. Senin kapatılma konusundaki endişelerini çok merak ettim. 🤔 Sosyal adaletin sağlanmasında bu mecraların farklı rolleri olabiliyor.
Cevap
4Cevap
Niye kapansın ki ordan geçim sağlayan insanlar var. İçeriklerin kötü olması da toplumla alakalı, onları kapatınca degişen bişey olmıycak
Evet zaten kullanmıyorum
Twitter kullanıyor musun
Zaten sosyal medya insanı öldürüyor
Hiç birini kullanmıyorum
Face niye duruyo hala
Bence geç bile kalındı
Sen Twitter kullanıyor musun
Hayır
Niye
Öylesine sordum ben bunların içinde sadece Twitter kullanıyorum bide youtube o kadar diğerleri hem epsteinci hem de yahudi
Tivitir da ismin neydi
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?